Bindkracht10.nlAlgemeenKlantverhaal Single
Verhaal Veronique
Bindkracht10 wil mensen samen en vooruit brengen. In ons jaarverslag over 2017 hebben we 10 bijzondere verhalen van bindkracht gebundeld.
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/04/image-2@2x.png

Veronique en Bindkracht10

De mensen van Bindkracht10 vormen een netwerk dat werkt aan krachtige verbindingen. We leggen verbanden tussen mensen en met andere organisaties. We nemen barrières weg, helpen drempels en onderlinge verschillen verkleinen. We signaleren waar het mis kan gaan en reageren daarop.

We zijn er voor iedereen, maar hebben extra aandacht voor mensen met weinig sociale contacten, een klein netwerk of die in een lastige situatie zitten. We maken deel uit van de plek waar mensen wonen. Op straat, in de wijk, online of in de stad. Daar maken we de verbindingen die nodig zijn.

Lorem ipsum di tor

Gezellig Nijmegen is een ontmoetingsplek met een huiskamersfeer. Hier kunnen nieuwe Nijmegenaren en de Nijmegenaren die al langer in de stad wonen met elkaar kennis maken, verbindingen leggen en informatie ontvangen over activiteiten in en om Nijmegen. Daarnaast wordt (nieuwe) Nijmegenaren de mogelijkheid geboden om activiteiten te organiseren waar zijzelf behoefte aan hebben.

Neem contact op!

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Ik werk al jaren om mensen beter in de samenleving te brengen.