Bindkracht10.nlBindkracht10 – locatie Castella
Bindkracht10 locatie Castella
Dit is het hoofdkantoor van Bindkracht10, waar onder andere de ondersteunende diensten zijn gehuisvest
https://www.bindkracht10.nl/app/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Veelgestelde vragen

  • Ik wil jullie als vrijwilliger helpen. Hoe doe ik dat?
    Leuk dat je ons mee wil helpen als vrijwilliger. Er zijn diverse mogelijkheden, kijk hiervoor bij onze vacatures vrijwilligerswerk. Maar ook zonder dat er een vacatures is, kun je vaak al iets doen voor een ander. In je buurt, wijk, stadsdeel, school of stad. Neem hiervoor contact op met één van de coördinatoren van het project of locatie.
  • Hoe kan ik me bij jullie aanmelden?

    Vul het formulier interculturele consulenten in. Als je nog niet zeker weet of je een aanmelding wilt doen of eerst meer wilt weten kun je ons natuurlijk ook bellen met Faysal Zouay: 06-41981372 of Nathalie van der Veeken: 06-17149976.

  • Ik kan een locatie niet vinden
    Als je locatie die je zoekt niet in dit locatie-overzicht staat, is dit waarschijnlijk geen vaste Bindkracht10-locatie. We huren ook veel tijdelijke locaties en werken veel samen met partners in de wijk, zoals basisscholen en de gemeente Nijmegen (zij beheren veel wijkcentra en sportaccommodaties). Wil je weten wie de door jouw gezochte locatie beheert? Neem dan contact met onze receptie of een Stip bij jou in de buurt. Waarschijnlijk kunnen wij je daar verder helpen.
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Help jij mee om de bindkracht in Nijmegen te versterken?

Al meer dan 50 jaar zetten wij ons in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ons onder andere van materiële dienstverlening, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten. Help jij ons mee de bindkracht in Nijmegen te versterken? We hebben vacatures voor stages, vrijwilligerswerk en betaald werk.