Bindkracht10.nlOud-WestActiviteitenplein Michiel
Activiteitenplein Michiel
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Wat kun je hier doen?

Het activiteitenplein Michiel is een plek voor alle kinderen uit Oud-West. Na schooltijd kunnen ze met elkaar spelen, ontdekken en ontwikkelen en mee doen aan verschillende activiteiten. Bindkracht10 organiseert een goed naschools programma voor je kind. We werken samen met andere organisaties, zoals Lindenberg en Sportbedrijf Nijmegen en mensen van de Brede School. We werken ook graag met ouders en talenten uit de wijk.

 

Voor de kinderen

Bij het Activiteitenplein werken we in periodes variërend van 2 tot maximaal 8 weken. Zo’n periode noemen we een blok. Elk blok werken we met een ander thema. Daarbij gaan we zo veel mogelijk de wijk in! We bezoeken organisaties, bewoners en ondernemers in de wijk. Een blok met een thema kan verschillende activiteiten hebben, zoals koken, knutselen, spellen of een speurtocht.

Andere activiteiten

Kunst en cultuur:
Er zijn verschillende cursussen. Zo kun je meedoen met muziek, streetdance en drama. Ook kunnen de kinderen een eigen krant maken bij het Kinder Pers Bureau.

Sport:
Bij de sportles komen  veel verschillende sporten aan bod. Je kind kan zo met allemaal verschillende sporten kennismaken.

Ouder-kind activiteiten:
Regelmatig organiseren we activiteiten voor kinderen en hun ouders. Zo kunnen jullie samen werken, ontdekken en beleven op het Activiteitenplein.

Eigen bijdrage

Alle kinderen die mee willen doen met één of meerdere activiteiten van het Activiteitenplein moeten een eigen bijdrage betalen. Deze bijdrage is voor schooljaar 2019-2020 vastgesteld op eenmalig € 10,00 per kind.

 

Voor de ouders 

Oudergroep
Elke woensdagochtend van 8.30 uur tot uiterlijk 11.30 uur organiseert het OuderKindCentrum SamSam samen met het Activiteitenplein een oudergroep. Dat is een groep voor alle ouders/ opvoeders uit de wijk. We praten over verschillende thema’s zoals opvoeden, gezondheid en andere maatschappelijke thema’s. Ook gaan we bijvoorbeeld koken, knutselen of themaspellen doen. Heb je zelf een goed idee? Dat is welkom! Kom gerust een keertje langs voor een kopje koffie of thee.

 

Coördinator van dit Activiteitenplein
Contact

Op maandag t/m donderdag kun je altijd binnenlopen.

Van 13.00 uur tot en met 16.30 uur is er altijd iemand aanwezig.

Of bel: 024-3778105

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Bindkracht10 brengt mensen samen

Wil je meer weten over de activiteiten van Bindkracht10?