Bindkracht10.nlHeumensoord Meet&Greet Nijmegen
Heumensoord Meet&Greet Nijmegen
Voor mensen van Heumensoord die graag mensen uit Nijmegen willen leren kennen en andersom. Leer van elkaars culturen en ga vrijblijvend iets leuks doen samen!
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2021/10/kate-kalvach-YUyueCkd7Tk-unsplash-scaled.jpg

To view this page in english click here.

Meet and Greet

Wat is Heumensoord meet and greet Nijmegen ?

We willen graag Nijmegenaren en bewoners van Noodopvang Heumensoord met elkaar in contact te brengen. Dat doen we heel simpel door mensen met elkaar te matchen, op basis van hun interesses en wat je zou willen doen met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een kop koffie drinken, samen koken, een stukje wandelen, gaan sporten of een sightseeing in Nijmegen.

Vrijblijvend en laagdrempelig

Belangrijk is dat het gaat om gelijkwaardig contact en dat het vrijblijvend is. Je kunt één keer afspreken of vaker. Dat is aan jullie. Je kunt je ook vaker aanmelden om weer iemand nieuws te ontmoeten. We gaan ook af en toe een gezellige bijeenkomst organiseren om ervaringen uit te wisselen. Iedereen is daar welkom!

Wil je meedoen? Meld je aan via dit formulier
Meer Ontmoeting
Meedoen? Vragen?

Hoe het werkt

 • Hoe werkt meet and greet?
  Je kunt je aanmelden via dit formulier. Daarop vul je de antwoorden in op een paar vragen, zoals je naam, geboortedatum, telefoonnummer en eventueel een e-mailadres. Ook vragen we naar je interesses, wat je zou willen doen en of er andere zaken zijn waar we rekening mee moeten houden. Bijvoorbeeld als je slecht ter been bent of liever niet afspreekt met een man of vrouw.
 • Wanneer hoor ik iets?
  Is er een match? Leuk, dan krijg je een e-mail met meer informatie! Ook krijg je een telefoonnummer en/of emailadres van iemand waar je mee af kunt spreken. Dat krijgt hij/zij ook van jou. Het is aan jullie wat je verder afspreekt, daar bemoeien wij ons niet mee. Maar als er vragen zijn of als je ervaringen met ons wil delen, dan kun je natuurlijk bij ons terecht.
 • Wie kan meedoen?
  "Meet and Greet"  is bedoeld voor de bewoners van Noodopvang Heumensoord en Nijmegenaren. Misschien wil je je aanmelden als gezin, of als individu of anders.Belangrijk is wel dat je ouder dan 18 jaar bent. Anders kun je je niet aanmelden. Mocht je jonger zijn en toch graag mee willen doen, dan kun je ons mailen. We kijken dan samen of we ontmoetingen kunnen bedenken waar je wel aan mee kunt doen.
 • Hebben jullie tips voor de ontmoeting?
  1. Een ontmoeting met iemand die je niet kent kan best spannend zijn. Uit eigen ervaring hebben we de volgende tips voor je: Spreek af op een plek waar je je allebei prettig voelt. Doe iets wat geen of weinig geld kost. Dit zodat mensen met een krappe beurs ook mee kunnen doen en zich niet verlegen hoeven te voelen.
  2. En voor mensen nieuw in Nederland: In Nederland is het ook heel gewoon als ieder zijn/haar eigen drankje betaald.
  3. Je kunt alles vragen, maar hou er ook rekening mee dat niet iedereen meteen alles wil vertellen over zijn/haar geschiedenis. En dat je zelf ook niet alles hoeft te vertellen. Je kunt even checken of het oké is als je persoonlijke vragen stelt.
  4. Een uitgangspunt van ‘De Ontmoeting’ is gelijkwaardigheid. Dit betekent dat we ervan uitgaan dat je samen iets gaat doen wat je beide leuk vindt. Het is geen maatjesproject, waarbij de één de ander helpt voor een langere periode. Waarmee we niet willen zeggen dat je elkaar niet kunt helpen. Als je iets voor een ander kunt betekenen: Zeker doen! Maar als je liever meedoet met een maatjesproject kan dat natuurlijk ook.
 • Wie organiseert meet and greet?
  Met een team vrijwilligers van Bindkracht10 houden we alle aanmeldingen bij en gaan we op zoek naar een goede match. Hebben we wat extra informatie nodig om je te kunnen koppelen? Dan nemen we contact met je op. Verder zul je vooral contact hebben met jouw match. En zijn wij er ter ondersteuning.
 • Hoe gaat meet and greet om met jouw gegevens?
  Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor het Meet and Greet project en niet voor andere doelen. We bewaren jouw gegevens om te kunnen matchen en zo lang als ene match duurt. Als je ons laat weten dat je wilt stoppen verwijderen we jouw gegevens. Je kunt in ons privacy beleid meer lezen hoe we omgaan met persoonlijke gegevens.
Arrow Image Right

Altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10