Bindkracht10.nlSchuldhulpverlening
Schuldhulpverlening
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/08/vincent-en-bezoeker.jpg
Blijf niet wachten!

Kun je een rekening niet betalen? Lig je ’s nacht wakker over geld? Steeds meer mensen hebben schulden. Hoe eerder je contact opneemt, hoe makkelijker er iets aan te doen is. Maak vrijblijvend en gratis een afspraak met een financieel expert. Samen kijken jullie wat nodig is.

Wat wij doen

De financiële experts kijken waar je het beste geholpen kunt worden. Dat kan een schuldregeling zijn bij de gemeente Nijmegen of hulp van Bindkracht10. Wij helpen je als je situatie niet stabiel is of je eerst aan de oorzaken van je schulden moet werken.

Samen nemen we contact op met je schuldeisers. Wij helpen je je administratie op orde brengen, kijken of je niet teveel aflost en zorgen dat je vaste lasten betaald worden. Dan kan er toch wat rust in de situatie komen. En we geven advies over de hulp bij de Gemeente, de wet Schuldsanering (WSNP), bewindvoering enzovoort. Speciaal voor jongeren met schulden is er het project JUST.

Veelgestelde vragen

  • ik kan een rekening niet betalen
    Heb je een betalingsachterstand? Of wil je gewoon een keer praten over je financiën? Het is goed om problemen voor te zijn want kleine problemen kunnen snel schulden worden. Neem dan contact op met een financiëel expert in de wijk.
  • ik wil iets aanvragen (toeslagen, voorzieningen etc.)
    Rondkomen met een laag inkomen is heel moeilijk. Naast je werk of uitkering heb je namelijk allerlei regelingen nodig om je inkomen compleet te maken. Denk aan toeslagen, bijzondere bijstand en nog veel meer. Onze Formulierenbrigade doet een voorzieningencheck en helpt je met aanvragen.
  • Hoe wij helpen bij geldstress
    Als je geldzorgen hebt zorgt dat voor stress. Onderzoek laat zien dat veel mensen daardoor moeilijk overzicht krijgen. En je kunt moeilijker oplossingen vinden. Je kunt het vergelijken met je verbinding met internet als die traag is. Bij Bindkracht10 werken we met de brug van Mobility Mentoring®. Die houdt rekening met de stress die je hebt. Je kan met deze Nijmeegse Brug kijken waar je nu staat en waar je in de toekomst wilt zijn. Probeer het zelf of vul het samen met onze mensen in. We spreken telkens kleine stappen af. Zodat jij het overzicht houdt en kan werken aan jouw doel.

'Dat kan iedereen overkomen'

- Marieke | hulp bij geldzaken
foto van Marieke met een tablet
Arrow Image Right

Vragen?

Neem snel contact op