Bindkracht10.nlJongerenStip
JongerenStip
Bij de jongerenStip krijg je informatie of advies over verschillende onderwerpen.
foto van de groep vrijwilligers van de jongerenstip
Foto: het raam van de Jongerenstip
https://www.bindkracht10.nl/app/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

JongerenStip

Bij de jongerenStip krijg je informatie of advies op al je vragen. De vrijwilligers staan klaar voor alle jongeren in Nijmegen. Heb jij een vraag over opvang, verslaving, schulden, seksualiteit, zorgverzekering, inkomen, gezondheid, sociale contacten, opvoeden, vrienden, school, gevoelens, discriminatie, omgaan met geld of over jouw thuissituatie? Kom dan langs bij de jongerenStip.

Bij de JongerenStip vind je (na inschrijven) ook een jongerencoach, waar je je verhaal kunt delen. En er zijn activiteiten zoals bewegen, mindfulness en gesprekken om stress verminderen. Met onze taalmaatjes kun je in een gezellige sfeer aan je Nederlandse taal werken.

Belbuddy’s

Een nieuw project van de JongerenStip zijn de Belbuddy’s. Ze zijn er speciaal voor jongeren die nog niet zo goed de weg weten te vinden in de Nederlandse samenleving. Je leest er hier meer over.

JongerenLab

Voor al je ideeën en talenten kan je terecht bij het JongerenLab. Wil je zingen, rappen, kleding maken of een debat organiseren? Alles kan in het jongerenLab. Loop binnen, ontmoet mensen en breng je ideeën tot leven.

Open
  • Door Corona: alleen op afspraak!
  • maandag 14.00 tot 17.00 uur
  • woensdag 14.00 tot 17.00 uur
  • Van Berchenstraat 3b

Op Social media

JongerenStip: @jongerenstip
WhatsApp: 06-30118452

Veelgestelde vragen

  • ik ben jong en heb geldproblemen
    Ben je ouder dan 17 jaar en heb je geldproblemen? Onze jongerenschuldhulpverleners kunnen je misschien helpen. Voor studenten zijn er andere regels, dus kunnen we vaak minder doen. Heb je vragen? Ga dan naar de JongerenStip.
  • ik wil graag praten met iemand
    Als jongeren heb je soms vragen of problemen waar je over wil praten. Kun je het niet met je vrienden of je ouders bespreken? Neem dan contact op met één van onze jongerenwerkers. Zij luisteren naar jou en weten goed wie of wat je verder kan helpen. Ben je ouder dan 17 jaar? De jongeren van de JongerenStip geven informatie en advies over alle vragen.

‘Blijf positief en kijk naar je mogelijkheden’

- Lotte | Informatie, advies en ontmoeting
foto van Lotte
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Heb je een goed idee voor jongeren uit Nijmegen of heb je een talent?

Blijf niet rondlopen met je vraag, idee of talent en kom bij ons langs!