Bindkracht10.nlNieuwsde bevrijding vieren met soep en podcasts

de bevrijding vieren met soep en podcasts

foto van chef London Loy die de vrijeidssoep proeft
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2023/05/vrijheidssoep-dukenburg-1-e1683200464639.jpg

De vrijheid vieren

Op 4 mei staan we stil bij  oorlog en herdenken we de doden. Op 5 mei vieren we de vrijheid. Dit jaar vind je ons met vrijheidssoep in de wijk en met podcasts bij het Kinderbevrijdingsfestival.

Kinderbevrijdingsfestival

Je vind ons bij het Kinderbevrijdingsfestival in de Lindenberg. Kinderen kunnen daar zelf een podcast maken. Of ze kunnen luisteren naar podcast van kinderen uit Lindenholt, Grootstal en Noord die vertellen wat vrijheid voor ze betekent en hoe ze het vieren. Je kunt de afleveringen ook luisteren op Spotify of op onze podcastpagina.

Samen met soep

Hoe kan je vrijheid nou beter vieren dan door samen te komen? In heel het land worden daarom rond 5 mei Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. De Lindenberg organiseert dit in Nijmegen. Wij werken daaraan mee. Op 5 mei gaan we op allerlei plekken en op allerlei manieren het gesprek aan over vrijheid Рonder het genot van soep, natuurlijk. Er wordt soep gegeten in Dukenburg, Lindenholt, Noord, Oud-West en Rentmeesterhof. Wil je zelf ook de soep maken? Dat kan! Je vindt het recept op de site van 4 en 5 mei comité.

foto van een koookbakfiets met kok en vrijheidssoep in de wijk Dukenburg