Bindkracht10.nlExpertise overzicht

Onze expertises

Bindkracht10 wil mensen samen- en vooruit brengen. Onze activiteiten zijn vaak gericht op het voorkomen van hulp en zorg. We hebben een heel breed aanbod: van jongerenwerk tot activiteiten voor ouderen. Lees hieronder meer over onze 5 expertises.
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/11/vrouw_klein.jpg

Wat doet Bindkracht10?

Bindkracht10 wil mensen samen- en vooruit brengen. Wij geloven dat in tijden waarin we meer op onszelf zijn aangewezen, het leven wel wat bindkracht kan gebruiken.

 

We zijn actief in alle stadsdelen van Nijmegen. Ben je benieuwd wat we bij jou in de buurt doen? Kijk dan bij onze stadsdelen.

Liever zoeken op locatie?

Bindkracht10 vind je op ontzettend veel plekken in de stad. Zoek een locatie dicht bij jou in de buurt. Daar kun je zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Jongeren zitten met stipmedewerkers aan tafel
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Ik vind het mooi om verbindingen te helpen maken

“Soms kom ik mensen tegen die heel graag andere mensen willen helpen, maar niet weten hoe. Of mensen die een talent hebben en een plek zoeken om het in te zetten. En dan weer mensen die tegen de ingewikkeldheid van het leven aanlopen: bijvoorbeeld dat je zoveel met de computer moet regelen. Het mooiste vind ik het als ik die mensen kan verbinden met elkaar”.