Bindkracht10.nlInformatie, advies en ontmoeting
Informatie, advies en ontmoeting
voor vragen, een goed idee of ontmoeting
Foto: een medewerker van de Stip geeft uitleg aan een bezoeker van de Stip
foto van Veronique in het park

Over info, advies en ontmoeting

Stips

In een Stip kun je allerlei vragen stellen. Bijvoorbeeld over brieven en formulieren. En over wonen, geld, zorg en opvoeding. Je krijgt er informatie over de wijk. Kom langs als je buurtgenoten wilt helpen. Of loop binnen voor een kopje koffie of een praatje. Je kunt ook altijd belle met de Stip-lijn op 024-3502000 (ma-vr, 9:00 – 17:00 uur)

Opbouwwerk

‘Het samen leven kan soms wel wat Bindkracht gebruiken’.  Dat is precies wat onze opbouwwerkers kunnen bieden. Je vindt onze opbouwwerkers op allerlei plekken in de stad. De opbouwwerkers kennen veel mensen en organisaties in de wijk. Heb je vragen?  Wil je ergens aan mee doen? Heb je ideeën? Of wensen? Voor de wijk of voor jezelf. De opbouwwerker denkt graag met je mee.


Contact
 • Stip-lijn
 • 024-3502000
 • maandag t/ vrijdag
 • 9:00 tot 17:00 uur

Veelgestelde vragen

 • ik begrijp een brief niet
  Brieven zijn vaak erg moeilijk geschreven. En als je het niet goed snapt kun je een fout maken. Dan kan soms geld kosten. Of een andere probleem opleveren. Bij de Stip in jouw buurt leggen ze het graag uit. En ze kijken samen met jou hoe je het in de toekomst makkelijker zelf kan. Kijk hier waar de Stip bij jou in de buurt is
 • ik heb een goed idee voor de wijk
  Het is leuk wonen in je buurt, maar er mist iets. Je hebt een leuk idee om mensen samen te brengen, de buurt te verbeteren of iets anders. Maar hoe pak je dat aan?  Kom langs bij de Stip. Of neem contact op met de opbouwwerker bij jou in de buurt. Die helpt je graag je idee voor elkaar krijgen.
 • ik maak me zorgen over de buurt
  Mensen dumpen afval of je maakt je zorgen over die oude mevrouw op de hoek. Het zijn maar een paar voorbeelden van zorgen die je kunt hebben over de buurt. Je wilt graag dat er iets verandert, maar waar moet je beginnen? De opbouwwerker bij jou in de buurt kijkt samen met je wat er mogelijk is.
 • ik moet iets invullen
  Een formulier invullen kan ingewikkeld zijn. Je hebt veel verschillende keuzes. En als je het niet goed snapt kun je een fout maken. Dan kan soms geld kosten. Bij de Stips in jouw buurt kun je het samen invullen. Kijk hier waar de Stip bij jou in de buurt is.

Onze locaties

0 km

45 Locaties

'Opeens kreeg ik veel brieven'

- Elmas | info, advies en ontmoeting
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

We denken graag met je mee!