Bindkracht10.nlInformatie, advies en ontmoeting

Informatie, advies en ontmoeting

voor vragen, een goed idee of ontmoeting
Foto: een medewerker van de Stip geeft uitleg aan een bezoeker van de Stip
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/08/VeroniqueFranken04.jpg

Over informatie, advies en ontmoeting

Stips

In een Stip kun je allerlei vragen stellen. Bijvoorbeeld over brieven en formulieren. En over wonen, geld, zorg en opvoeding. Je krijgt er informatie over de wijk. Kom langs als je buurtgenoten wilt helpen. Of loop binnen voor een kopje koffie of een praatje. Je kunt ook altijd bellen met de Stip-lijn op 024-3502000 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Opbouwwerk

‘Het samen leven kan soms wel wat Bindkracht gebruiken’.  Dat is precies wat onze opbouwwerkers kunnen bieden. Je vindt onze opbouwwerkers op allerlei plekken in de stad. De opbouwwerkers kennen veel mensen en organisaties in de wijk. Heb je vragen?  Wil je ergens aan mee doen? Heb je ideeën? Of wensen? Voor de wijk of voor jezelf. De opbouwwerker denkt graag met je mee.


Contact
 • Stip-lijn
 • 024-3502000
 • maandag t/ vrijdag
 • 9:00 tot 17:00 uur

Veelgestelde vragen

 • ik begrijp een brief niet
  Brieven zijn vaak erg moeilijk geschreven. En als je een fout maakt kan dat soms geld kosten of andere probleem opleveren. Bij de Stip in jouw buurt leggen ze het graag uit. En ze kijken hoe je het in de toekomst makkelijker zelf kan. Kijk hier waar de Stip bij jou in de buurt is of bel de Stip-lijn op 024-3502000.
 • ik heb een goed idee voor de wijk
  Het is leuk wonen in je buurt, maar er mist iets. Je hebt een leuk idee om mensen samen te brengen, de buurt te verbeteren of iets anders. Maar hoe pak je dat aan?  Kom langs bij de Stip. Of neem contact op met de opbouwwerker bij jou in de buurt. Die helpt je graag je idee voor elkaar krijgen.
 • ik maak me zorgen over de buurt
  Mensen dumpen afval of je maakt je zorgen over die oude mevrouw op de hoek. Het zijn maar een paar voorbeelden van zorgen die je kunt hebben over de buurt. Je wilt graag dat er iets verandert, maar waar moet je beginnen? De opbouwwerker bij jou in de buurt kijkt samen met je wat er mogelijk is.
 • ik moet iets invullen
  Een formulier invullen kan ingewikkeld zijn. Je hebt veel verschillende keuzes. En als je het niet goed snapt kun je een fout maken. Dan kan soms geld kosten. Bij de Stips in jouw buurt kun je het samen invullen. Kijk hier waar de Stip bij jou in de buurt is.

Onze locaties

0 km

44 Locaties

'Ik heb altijd moeite gehad met contact maken en onderhouden'

- Daan | Opbouwproject Vriendenkring
Twee mannen en een vrouw lopen al pratende over straat
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

We denken graag met je mee!