Bindkracht10.nlOpvoeden en opgroeien 10-23

Opvoeden en opgroeien 10-23

Ook wel bekend als jongerenwerk
Jongeren zitten met stipmedewerkers aan tafel
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2022/06/Mezu1-kl-scaled.jpg

Voor je vraag, talent en briljante idee


Opgroeien in deze complexe maatschappij vraag de nodige skills. Gelukkig heb je veel van huis en school meegekregen. En heb je je eigen kwaliteiten en talenten. Onze jongerenwerkers begeleiden en ondersteunen initiatieven die jongeren tussen de 10 en 23 jaar bedenken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld iets leuks of interessants op het gebied van sport, muziek, cultuur of  games. Of over social media, drugs of vuurwerk. Jongeren voeren daarbij altijd zelf de regie.

Voor jongeren

Je vindt onze jongerenwerkers op allerlei plekken in de stad en op social media. Wij ondersteunen je om je talenten te ontwikkelen. En we zijn er als je wil praten over iets waar je bij je familie, vrienden of vriendinnen minder makkelijk terecht kan. Wij verbinden je verschillende leefwerelden: school, thuis en de straat. Heb je geld- of andere problemen? Ook dan kun je bij de jongerenwerker terecht.

Voor ouders

Een puber thuis is niet altijd makkelijk. Ineens is je kind niet altijd meer open naar je. Hoe blijf je de verbinding zoeken? Is deze ontwikkeling normaal of moet je je zorgen maken? Onze jongerenwerkers kennen jongeren op een andere manier dan school. Ze hebben veel contacten met ouders en staan altijd open voor een gesprek.

 

 

Onze jongerenwerkers
Ook handig

Veelgestelde vragen

Onze locaties

0 km

44 Locaties

'Binnen tien minuten stond er iemand voor mijn neus'

- Mik | Opvoeden & opgroeien 10-23
Jongerenwerker Mezu speelt een spel met twee jongeren
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

We zijn er voor je