Bindkracht10.nlJongerenwerk

Jongerenwerk

Jongerenwerkers steunen je bij je talenten, vragen en ideeën. Loop binnen bij een van onze jongerencentra of doe mee aan de activiteiten die we samen met jou organiseren.
foto van een jongerwerker met twee jongens in Hatert
foto van een groep meiden die aan het streetdancen is
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/08/AbdelsalamAdil04-e1566475279354.jpg

Jongerenwerk bij jou in de buurt

Jongerenwerkers zijn er voor alle jongeren uit de wijk. Samen met stagiaires ondersteunen we jou bij al je talenten, vragen en ideeën. Wij zijn te vinden op plaatsen waar
jullie zijn: op school, straat, sportclub(s), social media en in de jongerencentra. We ondersteunen jullie (en je ouders) zodat je antwoord op je vraag kunt vinden of kan werken aan je je talenten. Ook geven we voorlichting over bijvoorbeeld drugs, social media, vuurwerk en omgaan met geld.

Wij werken samen

Het jongerenwerk werkt nauw samen met de gemeente, Buurtteam Jeugd en Gezin, school maatschappelijk werk, basisscholen, voortgezet onderwijs, Stip, wijkagenten,
Sportbedrijf en het jongerenbeheer van de Gemeente Nijmegen. Zo zorgen we dat jij (of je ouders) snel op de juiste plek bent. Meer weten? Neem contact op met een jongerenwerker bij jou in de buurt.

Ben je ouder dan 20 en jonger dan 26 jaar?

Ook dan helpen we je bij vragen over school, schulden, vrije tijd enzovoort. Jij hebt zelf de regie. Meer weten? Neem contact een jongerenwerker.

 

Medewerker uit andere expertise nodig?
Ook voor jongeren

'Je moet wel een plan B hebben'

- Abdelsalam | opvoeden & opgroeien 10-23
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10