Bindkracht10.nlErvaringsdeskundigen
Ervaringsdeskundigen
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/08/soepie-doen.jpg

Samen voor een prettige buurt

Vaak kun je beter begrepen worden door mensen die hetzelfde ervaren hebben. Bindkracht10 werkt sinds een aantal jaren met ervaringsdeskundigen in de wijk. Zij coachen mensen. Heb je interesse? Vraag meer info bij de Stip bij jou in de buurt of de opbouwwerker.

Wie zijn onze ervaringsdeskundigen?

Veelgestelde vragen

  • Hoe kan ik me bij jullie aanmelden?

    Vul het formulier interculturele consulenten in. Als je nog niet zeker weet of je een aanmelding wilt doen of eerst meer wilt weten kun je ons natuurlijk ook bellen met Faysal Zouay: 06-41981372 of Nathalie van der Veeken: 06-17149976.

  • Wat kost het?
    Voor medewerkers van Bindkracht10, de GGD en Sterker Sociaal Werk worden er geen kosten in rekening gebracht. Dit omdat zij een vaste partner zijn in de poule en al financieel en/of in natura een bijdrage leveren. Ook voor andere samenwerkingspartners worden er voor éénmalige inzet meestal geen kosten in rekening gebracht. Dit kunnen we doen dankzij de subsidie van de Gemeente Nijmegen. Als er echter voor langere duur of vaker een beroep op ons wordt gedaan, moeten we dit factureren. Hier worden verschillende tarieven voor gehanteerd en daar worden op maat afspraken over gemaakt.

Recept om te praten

- Ria | informatie, advies en ontmoeting
foto van Ria
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10