Bindkracht10.nlKinderwerk

Kinderwerk

Bij Kinderwerk bieden kinderwerkers verschillende activiteiten aan voor kinderen van 4 - 13 jaar in de wijk
Foto van kinderwerker en kinderen maken zaadbommetjes
foto van een huisbezoek aan de deur
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/09/IMG_2916-3.jpg

Meer dan spelen alleen

Bij het kinderwerk komen kinderen uit de wijk na school samen. Ze kunnen met elkaar spelen, leren, plezier maken en ontspannen. Talenten ontdekken en ontwikkelen doen ze hier ook. Kinderwerkers bieden verschillende activiteiten.

De activiteiten vinden plaats ergens in de wijk. Dat kan zijn in een van onze ruimtes. Of bijvoorbeeld in een speeltuin. Ook ouders zijn welkom. Heb je vragen? Wil je meehelpen bij activiteiten? Laat het vooral weten aan de kinderwerkers.

Gezond en veilig ontwikkelen

We vinden het belangrijk dat alle kinderen en jongeren zich gezond en veilig ontwikkelen. En dat iedereen kansen krijgt. We werken daarom samen met ouders, leraren, sportcoaches en vrijwilligers. Zo zorgen we voor een sterke basis. Tijdens de activiteiten kunnen kinderen oefenen door te spelen. Met bijvoorbeeld goed burgerschap en samen leven. Ook leren ze omgaan met verschillen. Zo kunnen kinderen zich ontwikkelen tot mensen die goed mee kunnen doen in de samenleving.

Aanbod per wijk

Wil je weten welk aanbod er is in jouw wijk? Kijk in het overzicht hieronder. Voor vragen neem vooral contact op met de kinderwerker uit jouw wijk.

 

Alle kinderen zijn anders

- Ebru | Opvoeden en opgroeien
foto van een moeder met haar zoontje die knuffelen
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10