Bindkracht10.nlZuidKinderwerk Hatert

Kinderwerk Hatert

Voor alle kinderen uit Hatert
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Wat kun je hier doen?

Kinderen uit de wijk kunnen na schooltijd werken aan hun talenten. Regelmatig worden er speciale thema’s besproken. Het kinderwerk is er voor kinderen van 4-13 jaar. Kinderwerk Hatert vind je op basisschool De Klumpert, basisschool De Vossenburcht én in de wijk.

 

Coördinator
Meer informatie
 • De Klumpert (Zijpendaalstraat 1a)
 • de Vossenburcht (Doctor Kuyperstraat 2-4)
 • Elke 6 weken nieuwe activiteiten
 • Bekijk de activiteiten op Facebook

 

Veelgestelde vragen

 • ik heb een vraag over de opvoeding van mijn kind
  Soms kun je je zorgen maken over de ontwikkeling van je kind. Het samenspelen met andere kinderen is moeilijk. Of het spreekt bijvoorbeeld nog niet zo goed Nederlands. Misschien heb je vragen over de opvoeding. Wat extra ondersteuning is fijn. Wij denken graag met je mee! Stel je vraag via dit formulier, we nemen dan snel contact op.
 • ik wil mijn kind nieuwe ervaringen laten opdoen
  In veel wijken vind je ons kinderwerk. Na schooltijd kunnen kinderen spelen en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Kijk snel welke kinderwerker bij jou in de buurt is.
 • ik zoek steun bij de opvoeding van mijn kind(eren)
  In een aantal wijken zijn er OuderKindCentrum (OKC). Ouders kunnen daar met hun kinderen komen spelen, samen praten over de opvoeding en activiteiten opzetten, zoals koken. Je ontmoet er andere ouders en je doet er nieuwe contacten en ervaringen op. Kijk hier om te zien in welke wijken er een OKC is. Ook zijn er verschillende opvoedondersteuningsprojecten, zoals Home-Start, Spel aan Huis en VoorleesExpress, die je je kunnen ondersteunen bij de opvoeding van je kind.

Medewerkers op deze locatie

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op.

Je wil het beste voor je kind. Blijf niet rondlopen met je vragen…..