Bindkracht10.nlZuidKinderwerk Hatert

Kinderwerk Hatert

Voor alle kinderen uit Hatert
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Wat kun je hier doen?

Kinderen uit de wijk Hatert kunnen in hun vrije tijd terecht bij activiteiten van kinderwerk Hatert. De activiteiten vinden plaats op verschillende plekken in de wijk, rond de scholen en op fijne plekken in de buurt. Samen met de kinderwerker ontdekken de kinderen de wereld. We richten onze activiteiten op speelse ontwikkeling op sociaal, emotioneel en creatief vlak.

Neem contact op met de kinderwerker

Ben je benieuwd welke activiteiten er zijn voor de leeftijd van je kind? Neem contact op met Kaylynne.

Plaatje van Kinderwerk Speelt in de wijk

Kinderwerker in de wijk
Volg ons op Facebook

Bekijk de activiteiten op Facebook

 

Foto kinderwerker Kaylynne

Kinderwerk in andere wijken

Veelgestelde vragen

  • ik heb een vraag over de opvoeding van mijn kind
    Soms kun je je zorgen maken over de ontwikkeling van je kind. Het samenspelen met andere kinderen is moeilijk. Of het spreekt bijvoorbeeld nog niet zo goed Nederlands. Misschien heb je vragen over de opvoeding. Wat extra ondersteuning is fijn. Wij denken graag met je mee! Stel je vraag via dit formulier, we nemen dan snel contact op.
  • ik wil mijn kind nieuwe ervaringen laten opdoen
    In veel wijken vind je ons kinderwerk. Na schooltijd kunnen kinderen spelen en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Kijk snel welke kinderwerker in jouw wijk zit.
  • Ik zoek steun bij de opvoeding van mijn kind(eren)
    In een aantal wijken zijn er OuderKindCentrum (OKC). Ouders kunnen daar met hun kinderen komen spelen, samen praten over de opvoeding en activiteiten opzetten, zoals koken. Je ontmoet er andere ouders en je doet er nieuwe contacten en ervaringen op. Kijk hier om te zien in welke wijken er een OKC is. Ook zijn er verschillende opvoedondersteuningsprojecten, zoals Home-Start, Spel aan Huis en VoorleesExpress, die je je kunnen ondersteunen bij de opvoeding van je kind.
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op.

Je wil het beste voor je kind. Blijf niet rondlopen met je vragen…..