Bindkracht10.nlOud-WestKinderwerk Waterkwartier

Kinderwerk Waterkwartier

https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/09/Nienke.png
Wat kun je hier doen

Kinderwerk Waterkwartier is er voor alle kinderen uit het Waterkwartier. Na schooltijd kan je kind hier van alles ontdekken, zichzelf ontwikkelen en samen leren spelen door mee te doen aan de verschillende activiteiten. Om kinderen zo goed mogelijk te begeleiden, hebben we onze activiteiten ingedeeld in onder-, midden- en bovenbouwgroepen. Zo kunnen we nog beter afstemmen wat de kinderen van elke groep nodig hebben.

Voor de kids

In de Kinderhuiskamer werken we in blokken en heeft elk blok een ander thema. Binnen dit thema organiseren we verschillende activiteiten zoals koken, knutselen of zijn we te vinden in onze mooie wijk. Er zijn ook cursussen van de Lindenberg, zoals muziek, streetdance of creatieve technologie. Tijdens de sportles komen er veel verschillende sporten aan bod. Kinderen kunnen dan met al deze sporten kennis maken.

Voor de ouders

Voor ouders organiseren we de Koffie-crea-ochtend. Kom een keertje langs voor een kopje koffie of thee!

Kosten

De eigen bijdrage is €10,00 per kind per schooljaar. Je kunt je kind dan inschrijven voor alle blokken. Mocht je deze bijdrage om wat voor reden dan ook niet kunnen betalen, neem dan contact op met Nienke. Samen kijken we naar een oplossing!

Aanmelden

Zit je kind op Aquamarijn? Dan krijg je een bericht via Social Schools. Hierin staan de activiteiten en een link waarmee je je kind kunt inschrijven. Zit je kind niet op de Aquamarijn? Kijk dan op onze Facebook-pagina wanneer de inschrijving start. Natuurlijk kun je ook een berichtje sturen aan Karin of Nienke.  Let op: Bij bijna alle activiteiten krijgen wij meer aanmeldingen dan dat er plaatsen zijn. Wij zijn daarom genoodzaakt om te loten!

Plaatje van Kinderwerk Speelt in de wijk

 

Kinderwerker in de wijk
Volg ons op Facebook

Hier vind je al onze activiteiten, nieuws en leuke foto’s!

@kinderwerk.waterkwartier

  • maandag 14.00 tot 16.00 uur
  • dinsdag 14.00 tot 16.00 uur
  • woensdag 14.00-16.00 uur
  • donderdag 14.00-16.00 uur
  • vrijdag gesloten

 

Nienke Geurts

Veelgestelde vragen

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op.

Je wil het beste voor je kind. Blijf niet rondlopen met je vragen…..