Bindkracht10.nlDukenburgKinderwerk Dukenburg – Meijhorst

Kinderwerk Dukenburg - Meihorst

https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Wat kun je hier doen?

Kinderwerk Dukenburg – Meihorst is een plek voor alle kinderen uit Dukenburg. Na schooltijd kunnen ze met elkaar spelen, ontdekken en ontwikkelen en mee doen aan verschillende activiteiten. Bindkracht10 organiseert een goed naschools programma voor je kind. We werken samen met andere organisaties, zoals Lindenberg en Sportbedrijf Nijmegen en mensen van de Brede School. We werken ook graag met ouders en talenten uit de wijk.

Neem contact op met de kinderwerker

Wil je weten welk aanbod het beste bij jouw kind past? Neem vooral contact op met Iris.

Plaatje van Kinderwerk Speelt in de wijk

 

Kinderwerker in de wijk
Volg ons op Facebook

Hier vind je al onze activiteiten, leuk nieuws en foto’s

@kinderwerkdukenburg-meihorst

 

Iris van Veen

Kinderwerk in andere wijken

Veelgestelde vragen

  • ik heb een vraag over de opvoeding van mijn kind
    Soms kun je je zorgen maken over de ontwikkeling van je kind. Het samenspelen met andere kinderen is moeilijk. Of het spreekt bijvoorbeeld nog niet zo goed Nederlands. Misschien heb je vragen over de opvoeding. Wat extra ondersteuning is fijn. Wij denken graag met je mee! Stel je vraag via dit formulier, we nemen dan snel contact op.
  • ik wil mijn kind nieuwe ervaringen laten opdoen
    In veel wijken vind je ons kinderwerk. Na schooltijd kunnen kinderen spelen en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Kijk snel welke kinderwerker in jouw wijk zit.
  • ik zoek steun bij de opvoeding van mijn kind(eren)
    In een aantal wijken zijn er OuderKindCentrum (OKC). Ouders kunnen daar met hun kinderen komen spelen, samen praten over de opvoeding en activiteiten opzetten, zoals koken. Je ontmoet er andere ouders en je doet er nieuwe contacten en ervaringen op. Kijk hier om te zien in welke wijken er een OKC is. Ook zijn er verschillende opvoedondersteuningsprojecten, zoals Home-Start, Spel aan Huis en VoorleesExpress, die je je kunnen ondersteunen bij de opvoeding van je kind.
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Je wil het beste voor je kind. Blijf niet rondlopen met je vragen…..