Bindkracht10.nlNieuw-WestKinderwerk Neerbosch-Oost

Kinderwerk Neerbosch-Oost

https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/09/mamamia2.jpg

Wat kun je hier doen?

Kinderwerk Neerbosch-Oost is er voor alle basisschoolkinderen uit de wijk. Na schooltijd kunnen ze er met elkaar spelen, ontdekken en zich zo breed mogelijk ontwikkelen. We sluiten aan bij de thema’s van school én wat de kinderen willen. Denk aan sport, cultuur, ontspanning, leren en gezond leven.

We werken samen met ouders en vrijwilligers. En met partners zoals KION, Sportbedrijf, Lindenberg, Kinderboerderij t Boerke, Honinghoeve en ondernemers uit de wijk.

Meer weten?

Na school kunnen kinderen hun talenten ontdekken bij Bindkracht10. Ons programma sluit aan bij wat kinderen willen. We werken in periodes van 6 weken. Elk periode heeft zijn eigen aanbod.

De Huiskamer van Kinderwerk

Bij de Huiskamer werken we elke periode met één onderwerp. We vinden het belangrijk dat kinderen meedoen in de wijk. Daarom gaan we ook samen de wijk in. En daarom bedenken we samen met de kinderen wat ideeën zijn om aan het onderwerp te werken. We zijn altijd met veel mensen in de Huiskamer. Zo kunnen we zorgen dat elk kind zich goed kan ontwikkelen.

De Huiskamer start meteen na school, dus om 14:00 uur. Op maandag zijn we er voor kinderen van groep 5-6. Op dinsdag voor kinderen van groep 1-2. En op donderdag voor de kinderen van groep 3 en 4. Kinderen van groep 3 t/m 8 komen zelf naar de opgegeven locatie. Of de ouders brengen ze. De kleuters halen wij zelf op uit de klas om 13:55 uur. Kinderen van de buitenschoolse opvang kunnen zich ook opgeven bij Kinderwerk. Zij doen dan vanaf 16 uur weer gewoon mee bij de Bso. Meedoen is voor deze kinderen gratis.

Cursussen Kinderwerk

De cursussen zijn elke periode verschillend. Bijvoorbeeld: dansles, huiswerkbegeleiding, toneel, creatieve techniek. We passen de cursussen aan aan de verschillende leeftijden.

Plaatje van Kinderwerk Speelt in de wijk

Kinderwerker in de wijk
Volg ons op Facebook

Hier vind je al onze activiteiten, nieuws en leuke foto’s!

@kinderwerkneerbosch-oost

 • Maandag: groep 5-6
 • Dinsdag: groep 1-2
 • Donderdag: groep 3-4
 • 14.00 tot 16.00 uur

 

Mireille Berendsen

Veelgestelde vragen

 • Ik wil jullie als vrijwilliger helpen. Hoe doe ik dat?
  Leuk dat je ons mee wil helpen als vrijwilliger. Er zijn diverse mogelijkheden, kijk hiervoor bij onze vacatures vrijwilligerswerk. Maar ook zonder dat er een vacatures is, kun je vaak al iets doen voor een ander. In je buurt, wijk, stadsdeel, school of stad. Neem hiervoor contact op met één van de coördinatoren van het project of locatie.
 • ik heb een vraag over de opvoeding van mijn kind
  Soms kun je je zorgen maken over de ontwikkeling van je kind. Het samenspelen met andere kinderen is moeilijk. Of het spreekt bijvoorbeeld nog niet zo goed Nederlands. Misschien heb je vragen over de opvoeding. Wat extra ondersteuning is fijn. Wij denken graag met je mee! Stel je vraag via dit formulier, we nemen dan snel contact op.
 • ik wil mijn kind nieuwe ervaringen laten opdoen
  In veel wijken vind je ons kinderwerk. Na schooltijd kunnen kinderen spelen en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Kijk snel welke kinderwerker in jouw wijk zit.
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Je wil het beste voor je kind. Blijf niet rondlopen met je vragen…..