Bindkracht10.nlEvenementenBindkrachtcup E-sports FIFA toernooi finaledag

Bindkrachtcup E-sports editie

Op acht plekken in Nijmegen
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2020/12/Bindkrachtcup-2.jpg

Het grootste FIFA-toernooi van Nijmegen

Vorig jaar organiseerde Bindkracht10 een groot zaalvoetbal. Door corona is er dit jaar geen BindkrachtCup in de zaal. Daarom wordt de E-sports tak nog grootser georganiseerd. Drie dagen lang, op acht plekken in Nijmegen vindt het grootste FIFA-toernooi van Nijmegen plaats.

Helaas kan er niet veel rond Oud en Nieuw, maar gelukkig is er de BindkrachtCup. Projectleider Mike Adema: “Het is een moeilijke tijd. We zijn allemaal best wel beperkt in onze mogelijkheden: door corona, de sportcompetities die stil liggen, geen vuurwerk. De BindkrachtCup is een leuk alternatief. Het is supertof dat je ergens aan mee kan doen met je vrienden en nog mooie prijzen kunt winnen ook!”

Speel gratis mee

In drie leeftijdscategorieën (10-13, 14-16, 17+) kunnen jongeren uitkomen voor hun wijk. Zo kunnen ze toffe prijzen winnen voor zichzelf en hun buurt. Inschrijven kan op www.bindkrachtcup.nl. Wees er snel bij.

Maak kans op een PlayStation 4 met FIFA21

De locatie die wint gaat er vandoor met een schitterende prijs: een groepsactiviteit ter waarde van 500 euro die de jongeren zelf mogen bepalen! De winnaar van elke leeftijdsgroep krijgt een PlayStation4 met FIFA21. Tweede prijs is één jaar FIFA Plus, de derde prijs is een Logitech Gaming Headset.

Word jij de FIFA-ster van de stad?

Op 29 en 30 december worden er op 8 locaties in Nijmegen voorronden gespeeld. Op beide dagen kunnen er van iedere leeftijdscategorie twee deelnemers door naar de finale. De finale wordt gespeeld op donderdag 31 december. In totaal staan er dus 4 deelnemers per locatie per leeftijdscategorie in de finale. Je vertegenwoordigt dan niet alleen jezelf maar ook de locatie waarvoor jij uitkomt.

Veilig georganiseerd

Het toernooi wordt veilig georganiseerd. Er zijn drie verschillende tijdsloten. Deelnemers kunnen alleen meedoen als ze ingeschreven zijn. Deelnemers kunnen alleen op het toegewezen tijdslot aanwezig zijn.  En door corona kunnen er geen bezoekers komen. En uiteraard houden we ons aan de ‘gewone’ coronaregels.

De BindkrachtCup is een initiatief van Bindkracht10 in samenwerking met FC Social Work, Gemeente Nijmegen, Gelderse Sportfederatie en N.E.C..

achterkant flyer van de Bindkrachtcup