Bindkracht10.nlArchiefInschrijving Bindkrachtcup van start

Inschrijving Bindkrachtcup van start

Een zaalvoetbalbeleving voor jong en oud tijdens de kerstvakantie

Vijf dagen lang voetbalspektakel van de bovenste plank
Dit jaar gaat het van start: de eerste editie van de Bindkrachtcup. Een Nijmeegse zaalvoetbalbeleving voor jong en oud tijdens de kerstvakantie. De beste zaalvoetbalteams uit Nijmegen en omgeving zullen het 5 dagen lang tegen elkaar opnemen in sporthal de Horstacker in stadsdeel Lindenholt.  Vijf dagen lang gaan teams in de categorie 13 t/m 15 jaar en senioren de sportieve strijd met elkaar aan. Houdt de website in de gaten voor de ontwikkelingen. Meedoen? Schrijf je tijdig in!
 
Meer dan voetbal
Het draait 27 t/m 31 december niet alleen om voetbal, maar ook om ontmoeting en gezelligheid. Ook aan de jeugd vanaf 10 jaar is gedacht. Zo worden er gratis diverse workshops, clinics en demonstraties verzorgd waardoor je je geen moment hoeft te vervelen.  Op 30 december krijgt de Buurtbattle van FC Social Work een plek in het programma van de Bindkrachtcup. Neem je ouders, je buurman, oma of zelfs je hele familie mee tijdens de kerstvakantie naar sporthal De Horstacker.  Vijf dagen lang komen we met z’n allen samen om nieuwe voetbalherinneringen te maken. Wie gaat er dit jaar naar huis met de eerste Bindkrachtcup en mag volgend jaar zijn titel verdedigen…jij bent er toch ook bij?
 
Unieke Samenwerking
Verschillende sportverenigingen uit Nijmegen, het jongerenwerk van Bindkracht10 en zaalvoetbalvereniging Madereros CF werken dit jaar voor het eerst samen met N.E.C., de afdeling sportontwikkeling van de Gemeente Nijmegen en FC Social Work om de eerste editie van de Bindkrachtcup tot een succes te maken. Ook verschillende bedrijven en sponsoren dragen hun steentje bij. Laten we er met z’n allen een onvergetelijke vijf dagen van maken.

Sportieve groet,

De organisatie van de Bindkrachtcup