Bindkracht10.nlArchiefJaarverslag 2019 online: 10 krachtige verhalen over verbinding
10 krachtige verhalen over verbinding
Ieder jaar brengt Bindkracht10 een jaarverslag uit. In 10 verhalen vertellen bewoners en medewerkers wat ze voor elkaar betekenen en hoe ze elkaar ondersteunen om verder te komen in het leven. 10 krachtige verhalen over bindkracht.
Foto van mensen die proosten
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2020/07/Laura08_Klein.png

Zo lees je het verhaal van Ebru, die met haar zoontje Emir bij het Activiteitenplein in het Willemskwartier kwam en daar een nieuwe plek vond. Via het OKC kwam ze in contact met andere moeders en leerde ze de band met haar zoontje versterken.

Of het verhaal van Simon die, net terug uit de gevangenis, weer helemaal opnieuw moest beginnen. Maar dat bleek nog niet zo makkelijk. Dankzij financieel expert Arlette gaat hij beter met tegenslagen om. Ze kunnen er zelfs om lachen als een gesprek precies zo loopt als ze hadden verwacht. Samen bouwt Simon aan een nieuwe toekomst. Met een duidelijk doel: hereniging met zijn gezin.

Maar er zijn nog veel meer verhalen. Elise vertelt over haar dromen en de band die ze heeft met jongerenwerkers Jamilla en Lieke. Esmeralda en Yvonne over de moestuingroep die ze via opbouwwerker Wessel zijn gestart in Hatert. En Ahmad die dankzij de Stip helemaal op z’n plek is in Zwanenveld.

Bekijk hier het Bindkracht10-jaarverslag 2019