Bindkracht10.nlNieuwsJaarverslag 2020: persoonlijke verhalen over ontmoeting in coronatijd
Jaarverslag 2020
5 persoonlijke verhalen over ontmoeting en verbinding in coronatijd
foto van twee jonge vrouwen
foto van een moeder met haat twee zoons
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2021/06/Hennie03kl-goedele-monnens.jpg

Persoonlijke verhalen van ontmoeting

Door corona was 2020 een heel ander jaar dan anders. Dat er ondanks 1,5 meter, mondkapjes, spatschermen en lockdown toch ontmoeting mogelijk was, bewijzen de vijf verhalen uit ons jaarverslag. Lees ze allemaal op jaarverslag.bindkracht10.nl.

Contact onder corona

Nadat in maart 2020 de samenleving op slot ging, bedachten de mensen van Bindkracht10 plannen hoe we in contact konden blijven. In ons jaarverslag lees je 5 verhalen over de kleine of grote impact van corona op de levens van gewone mensen. En hoe ontmoeting, ondanks beperkingen, mogelijk bleef. Zo vertelt Hennie hoe ze als vrijwilliger zelf ineens hulp nodig had en kreeg. Keyshia en Sanja vertellen over de impact van corona op jongeren. De kinderen van Canan kregen ondersteuning op afstand. Abdelwaheb bleef zich concentreren op zijn toekomst. Beau zag haar stage in rook opgaan maar herpakte zich met hulp van Sal.

Links, infographics en bijzondere verhalen

De medewerkers van Bindkracht10 lieten grote creativiteit zien: van intercom aanbelacties tot insta-live sessies met beroemde gasten. In het jaarverslag staat per expertise een opsomming van acties, inclusief leuke links naar video’s en stukjes in de media. Met infographics worden de resultaten van het werk inzichtelijk gemaakt.

Het jaarverslag is een online tijdschrift om even voor te gaan zitten. We wensen iedereen dan ook veel leesplezier!

foto van twee mannen die praten met een spatscherm ertussen