Bindkracht10.nlNieuwsJaarverslag 2021: vijf verhalen van veerkracht en verbinding

Jaarverslag 2021

Vijf verhalen van veerkracht en verbinding
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2022/06/Grootstal20-kl-scaled.jpg

Persoonlijke verhalen van ontmoeting

Ons jaarverslag is uit! Vijf gewone Nijmegenaren vertellen daarin hun verhaal. Die staan in het teken van veerkracht en verbinding. Want in 2021 wogen de beperkingen zwaar. Met creativiteit en flexibiliteit wisten we mensen toch te bereiken in de lockdowns.

Voor ons digitale jaarverslag interviewden we vijf gewone Nijmegenaren. Die vertellen over uitdagingen waar ze tegen aanliepen en hoe ze verder zijn gekomen. Je leest ze allemaal op jaarverslag.bindkracht10.nl. Naast de persoonlijke verhalen staan er mooie opvallende projecten en interessante cijfers in.

Welzijnswerk is mensenwerk

In ons jaarverslag lees je 5 persoonlijke verhalen. Zo vertellen Tim en Daan hoe de vriendenkringen hun helpen om elkaar te ontmoeten. Want dat is voor mensen met autisme niet vanzelfsprekend. Kashena leert welke blaadjes je kan eten in de kindermoestuin.  En Eef vertelt hoe de gordijnen weer opengingen nadat hij samen met Annemarie aan zijn schulden begon te werken. Wat de noodopvang in Heumensoord voor mensen betekende kan je lezen in het verhaal van Imanishi. En Mik vertelt hoe hij met jongerenwerker Mezu ontmoette op school en door zijn steun meer zijn eigen weg is gaan volgen.

Het jaarverslag is een online tijdschrift om even voor te gaan zitten. We wensen iedereen dan ook veel leesplezier!