Bindkracht10.nlNieuwsNieuwe openingstijden voor de Stips

Nieuwe openingstijden Stips

We zijn weer open! Sommige Stips hebben nieuwe tijden.
foto van een wekker en een
Beeldmerk Stip

Stips open op andere tijden!

De vakantie is voorbij, alle scholen zijn weer begonnen. Misschien is voor jou ook tijd om dat formulier in te vullen. Of heb je een vraag over een brief die al een tijdje op tafel ligt. De Stips zijn er voor je! Vanaf 4 september zijn de Stips weer open. We hebben wel andere openingstijden. En Stip Oost blijft dicht door verbouwing.

Stip Nieuwe openingstijden

Om het werk beter te organiseren zijn de openingstijden van alle Stips gelijk gemaakt. Zo kunnen we ziekte of andere problemen makkelijker opvangen. Dan hoeft een Stip niet dicht te gaan. Ook kunnen we tijdens vakantie beter zorgen dat je altijd ergens kan komen met je vraag.

Wat verandert er?

De Stips hebben verschillende dagen dat ze open zijn. De tijden zijn nu overal hetzelfde. In de ochtend is dat van 9:30 tot 12:00 uur, in de middag 13:30 – 16:00 uur. Alleen bij Stip Centrum zijn de dagen ook veranderd. Zij zijn alleen nog op dinsdag open. Kijk op de de pagina’s van de Stips voor alle aangepaste openingstijden. De Stip-lijn blijft bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:00 uur op 024-3502000.

Stip Oost is tijdelijk gesloten

Stip Oost zou terugverhuizen naar de Prins Hendrikschool. Helaas duurt die verbouwing langer. Stip Oost kan daar pas na de Herfstvakantie (eind oktober) weer terecht. Tot die tijd zijn ze gesloten. Er is ook geen tijdelijk spreekuur meer in de Daalsehof. Bewoners van Nijmegen Oost kunnen naar een Stip in een andere wijk gaan.