Bindkracht10.nlArchiefStarterspakket voor ontmoeting in Zuid
Starterspakket voor ontmoeting in Zuid
mobiele keuken in zuid bij de uitreiking van de buurtprijs
Foto van de werkers in de buurt die de prijs ontvangen van het Oranje Fonds

Alles voor een krachtige ontmoeting!

In februari is er een Postcode Loterij Straatprijs terecht gekomen op de postcode  6533 DG op de Joulestraat in Nijmegen. In elke buurt waar een Postcode Loterij Straatprijs valt, geeft het Oranje Fonds een (buurt)organisatie of bewonerscollectief ook nog een ondersteuning met het Buurtcadeau. Bewoners en medewerkers van Bindkracht10 bedachten daarvoor een startpakket voor ontmoeting. In Grootstal en Haterse Hei zijn er namelijk weinig plekken om  elkaar te ontmoeten. Met het starterspakket kunnen bewoners op straatniveau ontmoeting organiseren. Het starterspakket bevat van alles om een leuke activiteiten te organiseren, zoals een partytent, statafels enzovoort.

Vandaag reikte het Oranje Fonds de prijs uit bij de mobiele keuken op de Jacobslaan. Buurtkinderen deelden zelfgemaakte popcorn, kletskoeken en chai-thee uit.

Woon je zelf in Zuid en wil je graag iets organiseren voor je straat? Neem dan snel contact op met opbouwwerkster Hannie.

mobiele keuken in zuid bij de uitreiking van de buurtprijsFoto van de werkers in de buurt die de prijs ontvangen van het Oranje Fonds