Bindkracht10.nlNieuwsStel je vraag ook tijdens de vakantie

Stel je vraag ook tijdens de vakantie

De Stips hebben ook vakantie, maar je kan altijd ergens je vraag stellen. Alleen 2e kerstdag zijn we helemaal dicht.
foto van een rode kerstbal voor een boom
close-up foto van een dennenboom
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2022/12/box-gfd84cacd3_19202.png

Je kan altijd je vraag stellen

De Kerstvakantie is dit jaar van 23 december tot 9 januari. Ook mensen van de Stip nemen even vakantie. Maar je kan altijd ergens je vraag stellen.

Twee Stips open

Van Stip Oud-West en Stip Dukenburg zijn in de vakantie op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.00. De andere Stips sluiten voor even hun deuren. De Stip-lijn is ook gewoon bereikbaar van 09.00 tot 17.00. Op Tweede Kerstdag, maandag 26 december, zijn Stip Dukenburg, Oud-West en de Stip-lijn ook gesloten. Vanaf maandag 9 januari draait alles weer zoals je gewend bent.  Kijk op www.stipnijmegen.nl voor de adressen, of bel de Stip-lijn op 024-3502000.

Stip Oost gaat naar Daalsehof

Stip Oost gaat iets langer dicht. Helaas moeten ze alweer verhuizen. De gemeente heeft het gebouw aan de Prins Hendrikstraat nodig voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Daarom vind je Stip Oost vanaf 16 januari in wijkcentrum Daalsehof. Dat is bij het Hobbycentrum, iets achter de Daalseweg. Daar zijn ze open op maandag van 13:30 tot 16:30 en woensdag en donderdag van 9:30 tot 12:30 uur. Ze zitten daar tot de zomer. Daarna gaan ze weer terug naar de Prins Hendrikschool. Alle info vind je op stipnijmegen.nl/oost. Vertel het vooral ook door aan je vrienden en buren!

Flyer van Stip Dukenburg en Oud-West die open zijn tijdens de kerstvakantie