Bindkracht10.nlNieuwsGouden tips van en voor Nijmegenaren met weinig geld
Gouden tips van en voor Nijmegenaren met weinig geld
Ervaringsgdeskundigen begeleiden besloten facebookgroep
foto van handen die iets aanwijzen op een laptop
foto van handen die slices van een pizza pakken
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2022/01/facebook-ge2a6f3d58_1280.png

Gouden tips van en voor mensen met weinig geld  

Een nieuwe Facebookgroep brengt mensen uit Nijmegen met weinig geld samen. In de groep‘(N)iets te delen’ kunnen mensen hun verhaal doen, maar ook elkaar vragen stellen. En ze kunnen tips en ideeën uitwisselen. Financiële coaches van Bindkracht10 begeleiden de groep en geven extra informatie en tips.   

Even stoom afblazen 

Maaike Som is financieel coach bij Bindkracht10 en begon met de groep: “in mijn werk zag ik dat mensen vaak behoefte hebben om even stoom af te blazen. En dat ze vaak goede ideeën hebben hoe je geld kan besparen. Daarom zijn we met deze groep gestart”.  

Tips van mensen die je situatie kennen 

Froukje is stagiair ervaringsdeskundigheid bij Bindkracht10 en neemt ook deel aan de groep: “het is fijn voor de groepsleden om laagdrempelig advies te krijgen. Die krijg je van mensen die in het zelfde schuitje zitten en van mensen die zelf geldproblemen overwonnen hebben. Zo hoef je er niet alleen voor te staan”.

Ervaringen en tips delen in een besloten groep 

De Facebookgroep ‘(N)iets te delen’ is besloten. De coaches van Bindkracht10 letten erop dat mensen goed met elkaar omgaan. Zo kan iedereen in alle veiligheid ervaringen en tips delen. Lijkt het je wat? Ga naar de groep  en vraag om lid te worden. 

tekenig van iemand achter een laptop