Bindkracht10.nlVerhaalHet verhaal van Elmas

Het verhaal van Elmas

Bindkracht10 brengt mensen samen en vooruit
foto van Elmas

‘Opeens kreeg ik veel brieven’

Elmas is een regelmatige bezoeker van de Stip: ‘Drie jaar geleden wist ik nog niet wat de Stip was. Mijn rug en armen deden niet meer mee. Ik kon niet meer. Toen ik gestopt was met werken, kreeg ik opeens heel veel papieren binnen. Brieven en e-mails van de belastingdienst en de zorgverzekeraar. Ik wist niet meer wat ik ermee moest. Mijn buren raadden me toen aan om naar de Stip te gaan. Dat heb ik gedaan.’

De Stip en Bindkracht10 hebben Elmas toen geholpen. Nu komt ze naar de Stip met post waar ze zelf niet helemaal uitkomt. ‘Heb ik een probleem,’ lacht ze, ‘dan kom ik hierheen en dan wordt het geregeld. En iedereen is altijd aardig.’

foto van een bewoner en Stip-medewerker in gesprek

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Heb je ook een vraag over een brief of iets anders?

Kom langs bij de Stip bij jou in debuurt.