Bindkracht10.nlNieuwsJaarverslag 2023: vijf verhalen van kracht en beweging

Jaarverslag 2023

5 persoonlijke verhalen van mensen uit Nijmegen en nog veel meer
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2024/05/CJJonathan05-scaled.jpg

Vijf verhalen van kracht en beweging

Ons jaarverslag over 2023 is uit! Een mooi online tijdschrift met vijf persoonlijke verhalen van gewone mensen. Ze vertellen hoe ze, met een klein beetje hulp van Bindkracht10, verder kwamen.  

Bakkie doen en andere verhalen

Zo raakte Shilan in de war van alle adviezen toen ze haar kindje kreeg. Samen met vrijwilligster Nathaly van Home-Start kwam er rust. Theo kwam een bakkie doen bij Stip Noord en regelde gelijk wat belangrijke zaken. Motaz kreeg, dankzij begeleiding van Caglar, weer grip op zijn geld en leven. Andaleeb vond een thuis ver weg van huis bij Gezellig. En CJ en Jonathan zetten hun passie voor basketbal in voor de buurt.  

Banner met alle portretfoto's uit het jaarverslag

Infographics tonen resultaten

Per expertise staan er nog andere hoogtepunten. Je vindt er links en leuke video’s. Met infographics zie je de resultaten van ons werk. Samen geeft het heel goed weer wat wij als organisatie doen voor de mensen in Nijmegen. Er staan ook cijfers in over ons als organisatie. Wist jij dat er bij Bindkracht10 468 vrijwilligers werken en 123 stagiaires? 

Even een momentje

Zo terugblikkend is er ontzettend veel gebeurd in 2023. Ga er rustig voor zitten met een lekker kopje koffie of thee. We wensen je heel veel leesplezier!

Shilan met haar dochter aan het dansen in de woonkamer