Bindkracht10.nlNieuwsZomerse activiteiten voor senioren in eigen stad

Zomerse activiteiten voor senioren in eigen stad

Het Zomerprogramma voor Senioren 2023 is vanaf nu verkrijgbaar!
een man en vrouw aan tafel met in de hand het zomerprogramma voor senioren
Senior neemt foto met fotocamera
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/09/vladimir-soares-Ch4xaYIQ8dc-unsplash-scaled.jpg

Zomerse activiteiten voor senioren in eigen stad

Voor het hebben van een vakantiegevoel hoef je helemaal niet ver weg. Er is genoeg te doen in de maanden juli en augustus in Nijmegen. Van bewegen, tot amusement, via ontmoeten naar creatief en digitaal vaardig. Het Zomerprogramma voor Senioren staat bomvol met leuke activiteiten.

Naast activiteiten vind je er ook een overzicht van organisaties die hulp of begeleiding aanbieden en tips. Dat is handig en leuk. Het boekje is te vinden bij de bibliotheken, Stips en de wijkcentra. En op ons hoofdkantoor van Bindkracht10 op de Boekweitweg 6. Liever digitaal? Het boekje is hier te downloaden: download zomerprogramma senioren 2023

Hulp nodig? Bel de Stip-lijn
Er is veel informatie over activiteiten voor senioren digitaal op het internet te vinden. Daarom staan bij ieder item de websites of e-mailadressen vermeld. Bellen kan natuurlijk ook. Kom je er niet uit? Neem dan op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur contact op met de Stip-lijn: telefoonnummer 024-3502000.

Vragen
Heb je vragen over het zomerprogramma of liever het boekje laten thuisbezorgen? Mail dan naar info@bindkracht10.nl of bel met de Stip-lijn.

Help je mee?
Er is een vragenlijst gemaakt met vragen over wat jij van het zomerprogramma vindt. Bijvoorbeeld waar je meer van wilt zien maar ook of je iets mist. Door de vragenlijst in te vullen help je mee het boekje nog leuker te maken. Je vindt de vragenlijst hier: vragenlijst Zomerprogramma

Voorkant van het zomerprogramma boekje voor senioren