Bindkracht10.nlNieuwsBindkracht10 en corona: Geen QR-code wel een mondkapje
Bindkracht10 en corona
Nieuws over het corona-virus en wat wij doen om zoveel mogelijk mensen gezond te houden. Heb je een vraag of wil je praten? Bel 024-3502000
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2021/11/AdobeStock_459971297_Editorial_Use_Only-scaled.jpeg

Geen QR-code nodig, wel een mondkapje

De coronaregels zijn iets aangescherpt door de overheid. We ontvangen iedereen nog van harte op onze locaties. Bij een bezoek aan de Stips wel graag een mondkapje op. Een QR-code is niet nodig. Heb je geen mondkap, dan hebben wij er een voor je.

 
Inloopuren Stips blijven open

De inloopuren bij de Stips blijven ook gewoon open. Wil je toch liever op afspraak komen? Bel met de Stip-lijn: 024-3502000. Een overzicht van alle Stip locaties vind je hier: zoek een Stip bij jou in de buurt

Algemene corona regels

Deze regels gelden eigenlijk altijd: ben je ziek of heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen! Was vaak je handen. En geef elkaar de ruimte: respecteer de 1,5 meter afstand.

 

Eerste hulp bij coronapas is er nog steeds!

Heb je moeite met het uitprinten of installeren van je coronapas? Printen kun je zelf op coronacheck.nl/print. Als je geen DigID hebt kun je ook bellen. Mensen krijgen de QR-code dan thuis gestuurd. Het nummer omdat aan te vragen is: 0800-1421. Je moet wel je BSN-nummer bij de hand hebben en je postcode. Als het je niet lukt is er hulp van de Stip, Sterker of de bibliotheek.