Bindkracht10.nlNieuwsBindkracht10 en corona: zo staan wij voor jou klaar
Bindkracht10 en corona
Nieuws over het corona-virus en wat wij doen om zoveel mogelijk mensen gezond te houden. Heb je een vraag of wil je praten? Bel 024-3502000
foto van iemand die aan het bellen is
foto van vrouw op straat met corona masker op
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2021/11/AdobeStock_331250746-scaled.jpeg

Zo staan we voor je klaar

Update 7-12-2021: Ook in de coronatijd doen ons we ons best om je zo goed mogelijk te ondersteunen. In deze update lees je over hoe wij te bereiken zijn, onze locaties en welke regels er gelden.

Heb je een vraag? Bel met de Stip-lijn

Je kunt altijd bellen met de Stip-lijn. Kom je ergens niet uit? Of heb je een brief die je niet snapt? Bel met de Stip-lijn. Veel mensen hebben vragen over de Collectieve zorgverzekering CAZ van de gemeente Nijmegen. Heb je daar hulp bij nodig? Maak dan een afspraak bij de Stip bij in de buurt. Bel met de Stiplijn op 024-3502000.

Onze locaties zijn open

We zijn open. De meeste plekken houden hun gewone tijden aan. De jongerencentra zijn tot maximaal 21:00 open. Op een paar plekken is het niet mogelijk om volgens de regels te werken. Daar worden andere afspraken gemaakt.

Soms zijn we tijdelijk dicht

Ook wij hebben te maken met ziekte en quarantaine. Soms zijn er zoveel medewerkers die thuis moeten blijven dat een locatie dicht moet. We kondigen dat altijd aan op de deur en de social media van het project of locatie.

Heb je klachten? Blijf thuis!

De algemene coronaregels gelden nog steeds: ben je ziek of heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Was vaak je handen. Voor 18+ geldt: respecteer de 1,5 meter afstand. Binnen onze locaties draagt iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje. En als je kinderen niet naar school mogen mogen ze ook niet naar onze activiteiten komen.

Geen QR-code op locaties

Al onze locaties zijn open en kun je bezoeken. Stips, wijkcentra en ontmoetingsplekken. Op alle locaties geldt een mondkapjesplicht voor mensen van 13 jaar en ouder. Onze activiteiten organiseren we vaak in een wijkcentrum. Daar hoef je geen QR-code te laten zien. Alleen als je in het horecagedeelte iets wil drinken moet dat. Ook bij onze andere locaties hoef je geen QR-code te laten zien.

Eerste hulp bij coronapas

Heb je moeite met het uitprinten of installeren van je coronapas? Printen kun je zelf op coronacheck.nl/print. Als je geen DigID hebt kun je ook bellen. Mensen krijgen de QR-code dan thuis gestuurd. Het nummer omdat aan te vragen is: 0800-1421. Je moet wel je BSN-nummer bij de hand hebben en je postcode. Als het je niet lukt is er hulp van de Stip, Sterker of de bibliotheek.

Vragen over vaccineren?

Wij respecteren ieders standpunt en keuze. Als je vragen hebt over vaccineren verwijzen we je naar waar je goede, juiste en begrijpelijke informatie kunt vinden. Als je bang bent of je zorgen maakt praten we graag met je.