Bindkracht10.nlEvenementInschrijving Bindkrachtcup 2021 geopend
Bindkrachtcup 2021: meer dan voetbal
Sporthal de Triangel zindert tussen kerst en oud & nieuw. De Bindkrachtcup gaat van start.
flyer van de bindkrachtcup
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2020/07/Elise06_Klein.png

Zaalvoetbalspektakel

Vijf dagen lang komt Nijmegen samen in Sporthal de Triangel om nieuwe voetbalherinneringen te maken.Van 27 tot en met 31 december is dit het zaalvoetbalspektakel van de winter.

Van 27 tot en met 30 december is het toernooi voor teams van verenigingen. Op 31 december kun je je eigen team inschrijven bij onze jongerenwerkers. Het mogen ook gemengde teams zijn! Ook is er dit jaar weer een Fifa-tournooi op de playstation. En er is een leuk randprogramma met workshops. Voor het Fifa-toernooi en de workshops hoef je je niet in te schrijven.

Vanwege de corona-regels kunnen dit jaar alleen jongeren to 18 jaar meedoen.  Op het moment van schrijven kan er ook geen publiek aanwezig zijn.

Meer informatie vind je op bindkrachtcup.nl. Daar kun je je team ook inschrijven. Op facebook.com/bindkrachtcup of instagram.com/bindkrachtcup vind je de laatste informatie.

Samenwerking
De Bindkrachtcup wordt georganiseerd door Bindkracht10, samen met de gemeente Nijmegen. Ook verschillende bedrijven en sponsoren uit Nijmegen dragen hun steentje bij. Subsidie is er van Winter Games.

achterkant van de flyer van de bindkrachtcup