Bindkracht10.nlNieuwsJongensdag brengt vrienden bij elkaar

Jongensdag brengt vrienden bij elkaar

toffe workshops en meet en greet met ICE
foto van ICE
foto van het gofferstadion
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2020/07/Cynthia01_Klein.png

Wie zijn jouw echte vrienden?

Nieuwe vrienden maken, je eigen weg vinden. Hoe pak jij dat aan? De jongensdag geeft je tools!

Apen uit de mouw

Ervaar jij wel eens groepsdruk? Bij veel jongeren, vooral bij jongens van een bepaalde leeftijd, speelt het vaak. Want wie volg jij? En doe je wat zij doen of trek je je eigen plan? En hoe weet je wie je echte vrienden zijn?

Vrienden uit alle wijken

Daarom is er woensdag 1 mei een Jongensdag in het Gofferstadion.  Voor jongens van 10 tot 14 jaar (groep 7 of  8 basisonderwijs en klas 1 of 2 voortgezet onderwijs). Je moet je wel opgeven.

Gastspreker ICE

Op de dag kun je  verschillende workshops volgen zoals een weerbaarheidstraining, je leert hoe je om kan gaan met groepsdruk en waar je voor moet oppassen. Ook is er een sportieve teambuilding activiteit. Gastspreker is – je kent hem vast van zijn tol Tonnano in Mocro Maffia – acteur, documentairemaker en rapper ICE! Aan het eind van de middag is er ook een Meet en Greet met hem.

Doe mee! App of dm de jongerenwerker

De Jongensdag is woensdag 1 mei van 13:00 tot 17:00 uur in het Gofferstadion. Wil je meedoen? Geef je dan snel op bij de Jongerenwerker bij jou in de buurt. Je kunt ze appen of dm-en. De jongerenwerker bij jou in de buurt vind je op onze pagina jongerenwerk.

Samen sterker

De Jongensdag wordt georganiseerd door Bindkracht10 in samenwerking met N.E.C. Maatschappelijk, Stichting Halt, Fysiotherapie Fy.Fit, Politie Nijmegen en Kansenmakers.

 

flyer van de jongensdag