Bindkracht10.nlNieuwsKinderwerk on Tour in Nijmegen-Noord

Kinderwerk on Tour in Nijmegen-Noord

Kom kennis maken en spelen
foto van kinderwerker Menno op een bakfiets
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2022/04/EbruEmir04-scaled.jpg

Nu in Noord: kinderwerk on tour

In verschillende wijken in Nijmegen is het kinderwerk al jaren actief. Het kinderwerk is nieuw in Nijmegen-Noord. Daarom organiseren we van 18 mei tot 22 juni 2022 een ‘Kinderwerk on Tour’.

Kinderwerk in Noord

Kinderwerker Menno van der Geugten is sinds oktober actief in Nijmegen-Noord. Het stadsdeel groeit nog steeds en krijgt meer bewoners en ook kinderen. Menno: “Ik hoop de komende weken veel ouders en kinderen te ontmoeten en te horen hoe zij het vinden om te wonen in dit nieuwste stukje Nijmegen.’’

Wat doet kinderwerk

In de wijk kijken kinderwerkers wat kinderen nodig hebben en helpen ze dat organiseren. Ze werken nauw samen met de jongerenwerkers en opvoedondersteuners. En ze hebben goede contacten met school.

Elke woensdag spelen en informatie

Elke woensdagmiddag na schooltijd zijn we op een van de zeven locaties. Kinderen gaan spelen en leren hun talenten kennen. Ouders zijn welkom om kennis te maken. En we geven informatie over wat Bindkracht10 voor je kan betekenen.

Het programma is gratis en openbaar voor iedereen. Wil je weten waar en hoe laat precies? Meld je dan aan! Stuur Menno een app’je op: 06 820 954 09. Geef door met hoeveel kinderen je komt, dan weten wij hoeveel ijsjes we mee moeten nemen!

Kom langs

18 mei Spanjestraat Lent
25 mei Grote Boel Park
1 juni Basisschool De Verbinding Lent
8 juni Zuiderveld Ressen
15 juni Park van de Klif Oosterhout
22 juni Talent De Ster / Kabelbaan

foto van kinderwerker en kinderen op de bakfiets in Nijmegen-Noord