Bindkracht10.nlMenno van der Geugten (Noord)
Menno van der Geugten
Kinderwerker in Nijmegen Noord
Kaartje van de stad met het stadsdeel Noord uitgelicht
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2021/11/menno.vandergeugten.jpg

‘Ik help talenten van kinderen ontwikkelen’

Hoi, ik ben Menno. 35 jaar en kinderwerker bij Bindkracht10. Ik hou van wandelen in de natuur, ben drummer/percussionist en heb een passie voor media. Ik ben er voor kinderen, ouders, leerkrachten en iedereen die zich inzet dat alle kinderen de kans krijgen om prettig op te groeien in Nijmegen Noord.

Voordat ik bij Bindkracht10 ging werken heb ik gewerkt als kinderwerker in de Randstad in speeltuinen, scholen, en wijkcentra. Mijn grootste passie is media maken met kinderen. Je komt mij vaak tegen met groepjes kinderen die met een grote camera in de hand lopen. Ik wil graag kinderen een stem geven en laten meepraten over alles wat er speelt in hun leefomgeving. Activiteiten organiseren doe ik maar al te graag en ik ga graag het gesprek aan met kinderen! Je komt op school en in de wijk.

Heb je zelf een leuk idee of heb je vragen neem dan contact op. Ik ben mobiel te bereiken via de ‘App Menno’ knop. Je kunt mij ook mailen: menno.vandergeugten@bindkracht10.nl. Of vul onderstaand formulier in.

Op deze dagen werk ik
Als kinderwerker werk ik in de wijk en hybride op verschillende plekken. Mijn werkdagen zijn daarom ook flexibel van maandag tot vrijdag.

Contact met Menno