Bindkracht10.nlNieuw-WestJongerencentrum de Piramide

Jongerencentrum de Piramide

Een jongerencentrum voor kinderen en jongeren tot 23 jaar in de wijk Heseveld
twee jongens die op straat praten
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Wat kun je hier doen?

Jongerencentrum de Piramide is een inloopjongerencenrum voor alle jongeren van Nieuw-West. Alle jongeren van 10 tot 18 jaar zijn welkom. Er zijn speciale activiteiten voor meiden. Ook ouders zijn van harte welkom om eens langs te komen. Of neem contact op met een van onze jongerenwerkers.

Activiteitenoverzicht

Woensdag

 • 15.00 – 17.00 uur: inloop 10 t/m 15 jaar

Donderdag

 • 14.00 – 17.00 uur: meidengroep 10 t/m 14 jaar

Vrijdag

 • 15.00 – 17.00 uur: inloop 10 t/m 15 jaar
Contactinformatie

Veelgestelde vragen

 • ik heb een goed idee voor de wijk
  Het is leuk wonen in je buurt, maar er mist iets. Je hebt een leuk idee om mensen samen te brengen, de buurt te verbeteren of iets anders. Maar hoe pak je dat aan?  Kom langs bij de Stip. Of neem contact op met de opbouwwerker bij jou in de buurt. Die helpt je graag je idee voor elkaar krijgen.
 • ik heb een goed idee of een talent
  Heb je een goed idee voor een activiteit? Iets leuks of interessants? Of een talent waar je meer mee wilt doen? Neem contact op met de jongerenwerker bij jou in de buurt. Samen kijken jullie wat er mogelijk is.
 • Ik wil jullie als vrijwilliger helpen. Hoe doe ik dat?
  Leuk dat je ons mee wil helpen als vrijwilliger. Er zijn diverse mogelijkheden, kijk hiervoor bij onze vacatures vrijwilligerswerk. Maar ook zonder dat er een vacatures is, kun je vaak al iets doen voor een ander. In je buurt, wijk, stadsdeel, school of stad. Neem hiervoor contact op met één van de coördinatoren van het project of locatie.
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Help jij mee om de bindkracht in Nijmegen te versterken?

Al meer dan 50 jaar zetten wij ons in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ons onder andere van materiële dienstverlening, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten. Help jij ons mee de bindkracht in Nijmegen te versterken? We hebben vacatures voor stages, vrijwilligerswerk en betaald werk.