Bindkracht10.nlOud-WestBindkracht10 – locatie Oud-West

Bindkracht10 locatie Oud-West

Foto: Wijkcentrum Titus Brandsma
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2020/07/ArrletteSimon05_Klein.png

Wat kun je hier doen?

Onze locatie Oud-West vind je in Wijkcentrum Titus Brandsma. Hier werken we samen met je aan je geldproblemen. Neem contact op met je contactpersoon. Heb je geldproblemen waar je iets aan wilt doen? Neem dan eerst contact op met onze Financieel Experts. Zij zorgen dat je gelijk op de goede plek komt.

Op deze locatie zit ook Stip Oud-West. Daar kun je al je vragen stellen over brieven en formulieren.

 

Contactinformatie
 • Wijkcentrum Titus Brandsma
 • 2e Oude Heselaan 386
 • 024-3222227
 • maandag t/m donderdag 09:00 tot 17.00 uur
 • vrijdag 9:00 – 12:00 uur

Veelgestelde vragen

 • ik kan een rekening niet betalen
  Heb je een betalingsachterstand? Of wil je gewoon een keer praten over je financiën? Het is goed om problemen voor te zijn want kleine problemen kunnen snel schulden worden. Neem dan contact op met een financiëel expert in de wijk.
 • ik ben jong en heb geldproblemen
  Ben je ouder dan 17 jaar en heb je geldproblemen? Onze jongerenschuldhulpverleners kunnen je misschien helpen. Voor studenten zijn er andere regels, dus kunnen we vaak minder doen. Heb je vragen? Ga dan naar de JongerenStip.
 • ik moet aangifte doen of mijn toeslagen regelen
  Het is steeds makkelijker om zelf aangifte te doen. Toch heb je misschien hulp nodig. Of er is iets veranderd in je persoonlijke situatie. Dan moet je ook je toeslagen aanpassen. Bij de Stip in jouw buurt kunnen ze hiervoor een afspraak maken met onze belastingexperts. Kijk hier waar de Stip bij jou in de buurt is
 • ik heb geen adres
  Er zijn verschillende redenen waarom je geen adres kunt hebben. Je bent je thuis kwijt of je komt net uit detentie of een instelling. Zonder officieel woonadres is het moeilijk om je leven op orde te krijgen. In sommige omstandigheden kunnen we je een briefadres geven.
 • Hoe wij helpen bij geldstress
  Als je geldzorgen hebt zorgt dat voor stress. Onderzoek laat zien dat veel mensen daardoor moeilijk overzicht krijgen. En je kunt moeilijker oplossingen vinden. Je kunt het vergelijken met je verbinding met internet als die traag is. Bij Bindkracht10 houden we rekening met de stress die je hebt. Op deze pagina kun je een filmpje kijken en meer lezen over hoe we dat doen.
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

‘Ik wist niet wat me overkwam’

Samen met zijn zoontje Moses kwam Sjeroom na 13 jaar terug naar Nederland. Ze leken echter niet meer welkom. Met een briefadres van Bindkracht10 kwam hij toch goed terecht.