Bindkracht10.nlFormulierenbrigade

Check je inkomen met de Formulierenbrigade

Rondkomen met een laag inkomen is moeilijk. De Formulierenbrigade helpt je inkomen checken en geeft advies over geldzaken
foto van Marieke met een tablet
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2020/07/Angelina10_Klein.png

Hoe krijg je je inkomen op orde?

Voor veel mensen met een laag inkomen is het moeilijk rond te komen. Als je inkomen niet op orde is ontstaan snel problemen. Er is veel waar je aan moet denken: heb je alle toeslagen goed geregeld? Zijn er regelingen waar je gebruik van kunt maken? Dit zijn noodzakelijke onderdelen van je inkomen. De Formulierenbrigade helpt álle mensen in Nijmegen met een laag inkomen, dus ook mensen die werken.

Hoe werken we?

Je neemt contact op per telefoon, mail of post. Wij bellen je terug en maken een afspraak. Dat kan zijn voor een informatiegesprek bij je thuis of meteen voor een inkomenscheck. Op de afspraak controleren we je gegevens en kijken waar je recht op hebt. Als het nodig is vullen we samen de aanvragen in. Deze worden vervolgens gecontroleerd door onze specialisten en opgestuurd. In de volgende afspraak kijken we naar wat er nog meer moet gebeuren, bijvoorbeeld een aparte afspraak voor het belastingspreekuur.

Gratis

De medewerkers van de Formulierenbrigade zijn mensen die jouw situatie kennen. Zij helpen je verder, ook in je eigen taal. Wij hebben inkomensspecialisten en belastingexperts in dienst. Zo kunnen wij je het beste van dienst zijn. De Formulierenbrigade helpt je bovendien gratis.

Verandert er iets in je leven? Check of je het door moet geven!
Contact

Bel voor een afspraak:
0800-5678567 (gratis)

Gelukkig weet ik nu beter hoe alles werkt en kan ik zelf weer verder.

- Angelina | hulp bij geldzaken
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10