Bindkracht10.nlDukenburgBindkracht10 – locatie dukenburg

Bindkracht10 locatie Dukenburg

https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Wat kun je hier doen?

TEKST

Activiteitenoverzicht

 

Andere locaties
Contactinformatie
 • maandag t/m donderdag 09:00 tot 17.00 uur
 • vrijdag gesloten

Veelgestelde vragen

 • Het project dat ik zoek is niet actief in mijn stadsdeel
  Als je hulp zoekt voor jezelf of je kind, een vraag hebt of juist iets wil doen in je wijk of stadsdeel, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Stip of met één van de coördinatoren. Kijk in onze locatiezoeker waar jouw dichtstbijzijnde Stip te vinden is.
 • Hoe lang duurt het voor er contact gelegd wordt?

  We streven ernaar om binnen 2 werkdagen van ons te laten horen. Dit betekent niet altijd dat we ook een match hebben kunnen maken. Dit hangt af van de vraag en of er ook iemand in de poule werkt die dit op kan pakken  (zo hebben we meer Arabisch sprekende, dan Vietnamees sprekende consulenten). Het hangt ook af van het tijdstip, omdat onze consulenten ook werken, een opleiding volgen, kinderen thuis hebben et cetera.  Het kan snel gaan, maar soms moeten we verder zoeken in ons netwerk en duurt het langer.

 • ik ben jong en heb geldproblemen
  Ben je ouder dan 17 jaar en heb je geldproblemen? Onze jongerenschuldhulpverleners kunnen je misschien helpen. Voor studenten zijn er andere regels, dus kunnen we vaak minder doen. Heb je vragen? Ga dan naar de JongerenStip.

Medewerkers op deze locatie

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Help jij mee om de bindkracht in Nijmegen te versterken?

Al meer dan 50 jaar zetten wij ons in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ons onder andere van materiële dienstverlening, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten. Help jij ons mee de bindkracht in Nijmegen te versterken? We hebben vacatures voor stages, vrijwilligerswerk en betaald werk.