Bindkracht10.nlBudgetcoaching

Fix budgetcoaching

Budgetcoaches helpen je beter omgaan met geld
foto van Marieke met een tablet
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/09/geldeuros.jpg

F!X is een samenwerking van Bureau Schuldhulpverlening van de gemeente Nijmegen en Bindkracht10. Samen hebben zij hun krachten gebundeld om budgetbeheer en budgetcoaching aan te bieden.

Budgetbeheer zorgt dat betalingen op tijd gedaan worden zodat geen (nieuwe) schulden ontstaan. Een budgetcoach kan je helpen weer grip te krijgen op je geldzaken. Als het kan worden schulden aangepakt, bijvoorbeeld met een betalingsregeling. Er wordt gewerkt aan de problemen die de schulden veroorzaakten. Dit geeft rust.

Hoe werkt budgetbeheer?
Eerst maken we samen een sluitend budgetplan. We kijken wat je vaste lasten zijn, wat je moet sparen en wat je per maand kunt uitgeven aan het huishouden. Ook kijken we of je misschien recht hebt op toeslagen en andere voorzieningen. Je maakt afspraken over de besteding van je budget. Zo zorgen we er samen voor dat je inkomsten en uitgaven met elkaar in evenwicht zijn en blijven.

De budgetcoach
De budgetcoach ondersteunt je bij het opstellen van een budgetplan. De coach heeft regelmatig contact met je zodat het budget sluitend blijft.

Wat kost budgetbeheer?
F!X kost je, als je een laag inkomen hebt, niets, behalve medewerking en een positieve instelling! F!X wordt gesubsidieerd door de gemeente Nijmegen

De laatste ontwikkelingen

Ik hoor na al die jaren eindelijk weer ergens bij

- Veronique | hulp bij geldzaken
Foto van een vrouw in een park
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10