Bindkracht10.nlZuidOuderKindCentrum Hatert

OuderKindCentrum Hatert

https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Wat kun je hier doen?

Als ouder maak je veel mee. De veranderingen van je kind gaan snel. Het OuderKindCentrum is een plek in de buurt waar je andere ouders kunt ontmoeten. Ook kunnen ouders en kinderen hier meedoen aan activiteiten die worden georganiseerd. Of je kunt zelf iets organiseren. En je kunt vragen stellen over de opvoeding van je kind. Onze beroepskrachten en vrijwilligers geven graag advies of ondersteuning bij het opvoeden van je kind.

In het OuderKindCentrum (OKC) worden activiteiten georganiseerd voor ouders en kinderen uit de wijk. De activiteiten zijn afhankelijk van de behoeften van de wijk. Daarom verschilt het per OKC. Voorbeelden van activiteiten zijn: cursussen, koffie-inloop, creatieve workshops, opvoedings-bijeenkomsten, voorleesactiviteiten, kookles, aerobics, etc. Het OuderKindCentrum is er voor alle ouders en kinderen uit de wijk.

Heb je een vraag, wil je meedoen aan een activiteit of er zelf een organiseren? Of wil je weten wat er op dit moment te doen is in OKC Hatert? Neem vooral contact op met Dianne.

Medewerker OKC Hatert
Meer info

Hier vind je ons
Zijpendaalstraat 1a

Of op social media
Facebook

 

Foto kinderwerker Kaylynne