Bindkracht10.nlNieuwsZomerfun voor jong en oud

Zomerfun voor jong en oud

Slippers
twee oudere vrouwen buiten aan het sporten
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2024/06/Jongerenwerk-e1719306072830.png

Zomerfun voor jong en oud

Heb je nog geen vakantieplannen? En ben je bang dat je je gaat vervelen deze zomer? Geen zorgen! De jongerenwerkers en kinderwerkers van Bindkracht10 hebben een leuk zomerprogramma gemaakt. Pak je zwemkleding en zonnebrandcrème maar vast in, want er komt een actieve zomer aan! Ook voor senioren is er veel te doen.

Van paintball tot picknick 

Voor jongeren zijn er spannende activiteiten zoals paintballen en barbecues. Ook zijn er speciale meidenclubs en nog veel meer leuke dingen! Voor kinderen en hun ouders is er bijvoorbeeld beachvolleybal bij de Lentse Plas, een zomerfestival in Hatert en picknicken in het Goffertpark. 

Elke wijk een eigen agenda 

Elke wijk heeft andere activiteiten. Het overzicht per wijk staat op onze Zomertour pagina. Houd ook de Instagram-pagina van de jongerenwerkers en de Facebook-pagina van de kinderwerkers goed in de gaten voor updates! 

Zomerprogramma voor senioren 

Ook voor ouderen in Nijmegen is er veel te doen. Alle activiteiten staan in het zomerprogrammaboekje. In juli en augustus is er bijna elke dag iets te doen. Het boekje is gratis te krijgen bij alle bibliotheken, wijkcentra en Stips in Nijmegen. De digitale versie vind je hier: www.bindkracht10.nl/zomerprogramma.

Voorkant van het zomerprogramma voor senioren 2024