Bindkracht10.nlMiddenBindkracht10 – locatie Boekweitweg

Bindkracht10 locatie Boekweitweg

Dit is het hoofdkantoor van Bindkracht10, waar onder andere de ondersteunende diensten zijn gehuisvest
foto van het bord naast de ingang van he kantoor met daarop de logos van Talis en Bindkracht10
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Wat kun je hier doen?

Op de locatie Boekweitweg zijn flexplekken voor alle medewerkers. Stafmedewerkers en managers werken veel op deze locatie. Ook is er een grote zaal waar trainingen gegeven kunnen worden.
Heb je een afspraak op de Boekweitweg? Bij binnenkomst in de gemeenschappelijke ruimte ontmoet je gastpersonen. Zij helpen je verder.

 

Contactinformatie
  • maandag t/m vrijdag 09:00 tot 17.00 uur

Veelgestelde vragen

  • Ik wil jullie als vrijwilliger helpen. Hoe doe ik dat?
    Leuk dat je ons mee wil helpen als vrijwilliger. Er zijn diverse mogelijkheden, kijk hiervoor bij onze vacatures vrijwilligerswerk. Maar ook zonder dat er een vacatures is, kun je vaak al iets doen voor een ander. In je buurt, wijk, stadsdeel, school of stad. Neem hiervoor contact op met één van de coördinatoren van het project of locatie.
  • Hoe kan ik me bij jullie aanmelden?
  • Ik kan een locatie niet vinden
    Als je locatie die je zoekt niet in dit locatie-overzicht staat, is dit waarschijnlijk geen vaste Bindkracht10-locatie. We huren ook veel tijdelijke locaties en werken veel samen met partners in de wijk, zoals basisscholen en de gemeente Nijmegen (zij beheren veel wijkcentra en sportaccommodaties). Wil je weten wie de door jouw gezochte locatie beheert? Neem dan contact met onze receptie of een Stip bij jou in de buurt. Waarschijnlijk kunnen wij je daar verder helpen.
Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Help jij mee om de bindkracht in Nijmegen te versterken?

Al meer dan 50 jaar zetten wij ons in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ons onder andere van materiële dienstverlening, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten. Help jij ons mee de bindkracht in Nijmegen te versterken? We hebben vacatures voor stages, vrijwilligerswerk en betaald werk.