Bindkracht10.nlCentrumGezellig Nijmegen

Gezellig Nijmegen

Gezellig Nijmegen is een plek om elkaar te ontmoeten, activiteiten te organiseren, mee te doen met activiteiten of gewoon een kopje koffie / thee te drinken. Een huiskamer open voor iedereen!
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/08/Pieternel.png

Wat is Gezellig Nijmegen?

Ontmoeten

Gezellig Nijmegen is een ontmoetingsruimte in een huiskamersfeer. Bij ons is iedereen welkom. Nieuwe Nijmegenaren en Nijmegenaren die al langer in de stad wonen, kunnen bij Gezellig Nijmegen binnenlopen en met elkaar kennis maken. Gewoon, omdat het gezellig is. Onze gastheer of gastvrouw ontvangt je met een kopje koffie of thee, een praatje en een glimlach.

Je kunt een goed gesprek hebben met elkaar, of vrienden worden terwijl je een spelletje doet. Een pingpong tafel en verschillende andere spellen zijn aanwezig.  Verder zijn er iedere week een heleboel (gratis) activiteiten. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op het activiteitenrooster. En voor kleine kinderen is er allerhande speelgoed.

Verbinden

Gezellig Nijmegen heeft geen drempel en een prettige huiskamersfeer. Hierdoor is het gemakkelijk om contact te maken met elkaar en echt verbinding te maken met de andere aanwezigen. Waar mensen verbinding zoeken met elkaar, ontstaan vriendschap, respect en begrip.  We bieden daarnaast aan iedereen de mogelijkheid om activiteiten te organiseren waar zijzelf behoefte aan hebben. Gezellig Nijmegen biedt hiervoor de ruimte (in de huiskamer of in de activiteitenruimte) en de faciliteiten. Onze vrijwilligers kunnen hulp bieden bij het realiseren van de plannen. Daar waar het mogelijk is leggen wij de verbinding naar bestaande activiteiten en initiatieven binnen Nijmegen.

Informeren

Gezellig Nijmegen is een informatiebron voor alle Nijmegenaren. We hebben zelf veel kennis in huis, en als we iets niet weten kunnen we doorverwijzen naar andere organisaties in ons pand of in Nijmegen. We organiseren regelmatig activiteiten en workshops over allerlei onderwerpen. De inhoud is afhankelijk van de vragen die ons bereiken, dus laat het ons weten als je verbeteringen of ideeën hebt.

Voel je welkom en loop een keer binnen om kennis te maken!

Openingstijden

Gezellig Nijmegen

 • maandag 12.00 tot 17.00 uur
 • dinsdag 12.00 tot 17.00 uur
 • woensdag 13.00 tot 17.00 uur
 • donderdag 13.00 tot 17.00 uur
 • vrijdag 13.00 tot 17.00 uur
 • zaterdag gesloten
 • zondag gesloten

Contact
Ganzenheuvel 56, 6511 WD Nijmegen
E-mail: gezellignijmegen@gmail.com
Website: gezellignijmegen.nl
Facebook: facebook.com/gezellignijmegen

Veelgestelde vragen

 • Ik wil graag de taal leren
  Voor jezelf of voor je kind?
 • Bestaat het team alleen uit vrijwilligers?
  Het grootste deel van de consulenten bestaat uit vrijwilligers. We proberen zoveel mogelijk van deze inzet gebruik te maken. Soms lukt dat niet, bijvoorbeeld omdat een bepaalde taal niet gesproken wordt door één van de vrijwilligers en wordt een beroepskracht ingezet. Voor specialistische vragen worden ook beroepskrachten ingezet. Sommige werken in het team, maar het komt ook voor dat we andere medewerkers van Bindkracht10, Sterker Sociaal Werk of de GGD benaderen of iemand inzetten uit ons netwerk. Bij 2elijns vragen verwijzen we ook wel door naar het Netwerk Cultuur Sensitief Werken. Zie voor meer informatie www.netwerkcultuursensitiefwerken.nl.
 • Ik wil jullie als vrijwilliger helpen. Hoe doe ik dat?
  Leuk dat je ons mee wil helpen als vrijwilliger. Er zijn diverse mogelijkheden, kijk hiervoor bij onze vacatures vrijwilligerswerk. Maar ook zonder dat er een vacatures is, kun je vaak al iets doen voor een ander. In je buurt, wijk, stadsdeel, school of stad. Neem hiervoor contact op met één van de coördinatoren van het project of locatie.

‘Meteen aan het werk’

- Lala | Diversiteit

Medewerkers op deze locatie

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Help jij mee om de bindkracht in Nijmegen te versterken?

Al meer dan 50 jaar zetten wij ons in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ons onder andere van materiële dienstverlening, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten. Help jij ons mee de bindkracht in Nijmegen te versterken? We hebben vacatures voor stages, vrijwilligerswerk en betaald werk.