Bindkracht10.nlTheatergroep Alledaags

Theatergroep Alledaags

Heb je ook wel eens dat een gesprek stroef verloopt? Of vraag je je wel eens af hoe je een lastig onderwerp bespreekbaar maakt? Wil je met je organisatie, team  of buurt  aan de slag met betere communicatie? Dan is een workshop van Theatergroep Alledaags iets voor jou!
Twee vrouwen die een scene uit het gewone leven naspelen
Foto van drie vrouwen uit de theatergroep die een scène spelen
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/11/IMG_2980-scaled.jpg
Wat ga je doen?

Je ziet een theaterscene, een herkenbare situatie waarin het contact tussen mensen moeizaam verloopt. Op een leuke en praktische manier ga je vervolgens met elkaar ervaren hoe het anders kan. De workshop wordt altijd op maat uitgevoerd. Vooraf kijken we samen welke scene het beste bij jouw vraag past en welke onderwerpen belangrijk zijn voor de workshop. De workshop wordt geleid door een ervaren trainer of gespreksleider. Onze insteek: We gaan je niet vertellen wat je moet doen, maar we bedenken samen wat werkt.

Meer over ‘Theatergroep Alledaags’

De acteurs zijn medewerkers van Bindkracht10. Ook zij hebben wel eens te maken met moeizame communicatie. Bijvoorbeeld omdat je elkaars taal en cultuur niet begrijpt, iemand grote geldzorgen heeft en je vragen ontwijkt of als er conflicten zijn ontstaan tussen buren en je ertussen staat.  Door middel van theater zijn zij aan de slag gegaan met de vraag: Hoe voer je verbindende gesprekken? Met veel plezier hebben zij gewerkt aan verschillende scenes uit hun dagelijkse praktijk en bleken over bijzonder talent te beschikken. Dit deden zij onder begeleiding van regisseur en trainingsactrice Marion Cloosterman.

Lees meer in de folder.

 

 

Meer weten of een workshop boeken?

Neem contact op:

Stefan Venema

Marion Cloosterman

  • 06 120 650 33
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10