Bindkracht10.nlPeter van Tongeren (Noord)
Peter van Tongeren
Jongerenwerker
Foto van jongerenwerker Peter

“Ik wil de jongeren dan ook graag bewust maken van hun eigen talenten…”

Hoi! Ik ben Peter van Tongeren en ik woon in het centrum van Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit Rhenen, maar woon al geruime tijd in Nijmegen. Ik ben aan het werk bij Bindkracht10 als jongerenwerker in Nijmegen-Noord en zal met name actief zijn in het gebied Oosterhout. Zelf heb ik een sportachtergrond en dit doe ik dan ook graag. Ik ben afgestudeerd aan de HAN-ALO. Dat verklaart dan ook mijn voorliefde voor sporten, maar ook het werken met jongeren.

In mijn werk met jongeren zoek ik graag de diepte op. Tijdens mijn stage  heb ik ontdekt dat het mij echt motiveert en passie geeft om jongerenwerk te kunnen doen.

Ik ben vanuit mijzelf een persoon die graag met jongeren in contact komt, enthousiast is, actief is en interesse toont. Ik wil de jongeren dan ook graag bewust maken van hun eigen talenten en hier gebruik van maken om passie bij hen aan te wakkeren. Wanneer je eenmaal iets doet wat je leuk vindt, of merkt dat je er goed in bent, doe je dit ook liever en vaker. Zo komt iedereen een stap verder in zijn, of haar ontplooiing.

 

Contact met Peter

Projecten waar Peter bij betrokken is