Bindkracht10.nlScenes uit ’t Gewone Leven
Scenes uit ’t Gewone Leven
Heb je ook wel eens dat een gesprek stroef verloopt? Of vraag je je wel eens af hoe je een lastig onderwerp bespreekbaar maakt? Wil je met je organisatie, team  of buurt  aan de slag met betere communicatie? Dan is een workshop van ‘Scenes uit ’t Gewone Leven’ iets voor jou!
interculturele consulenten in gesprek op de bank
https://www.bindkracht10.nl/wp-content/uploads/2019/08/Gastheren01.jpg
Wat ga je doen?

Je ziet een theaterscene, een herkenbare situatie waarin het contact tussen mensen moeizaam verloopt. Op een leuke en praktische manier ga je vervolgens met elkaar ervaren hoe het anders kan. De workshop wordt altijd op maat uitgevoerd. Vooraf kijken we samen welke scene het beste bij jouw vraag past en welke onderwerpen belangrijk zijn voor de workshop. De workshop wordt geleid door een ervaren trainer of gespreksleider. Onze insteek: We gaan je niet vertellen wat je moet doen, maar we bedenken samen wat werkt.

Meer over ‘Scenes uit ’t gewone leven’

De acteurs zijn medewerkers van Bindkracht10. Ook zij hebben wel eens te maken met moeizame communicatie. Bijvoorbeeld omdat je elkaars taal en cultuur niet begrijpt, iemand grote geldzorgen heeft en je vragen ontwijkt of als er conflicten zijn ontstaan tussen buren en je ertussen staat.  Door middel van theater zijn zij aan de slag gegaan met de vraag: Hoe voer je verbindende gesprekken? Met veel plezier hebben zij gewerkt aan verschillende scenes uit hun dagelijkse praktijk en bleken over bijzonder talent te beschikken. Dit deden zij onder begeleiding van regisseur en trainingsactrice Marion Cloosterman.

Lees meer in de folder.

 

 

Expertise
Meer weten of een workshop boeken?

Neem dan contact op met diversiteit@bindkracht10.nl.

Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10